Portal 072info

PRISTAJE NA SVE: Ova djevojku izlazi samo s onim koji joj plaćaju večeru

slika (5)

Glumica u pokušaju iz Kanade pronašla je način kako da jede kvalitetno, a da ne plati ništa. Smatra da ima lijepo lice i da mora da ga iskoristi da bi ostvaraila svoje snove.

Erin Voterspun (23) ima moto koji je vrlo jednostavan: uradite šta god treba da bi ste izašli na sastanke sa muškarcima i jeli na fensi mjestima u Torontu.

Kanadska glumica u pokušaju na listi želja ima 48 restorana koje hoće da posjeti, uglavnom su to najfiniji lokali. Ali, ona želi samo najskuplje.

– Imam lijepo lice i prelijepu listu restorana koju namjeravam da posjetim. Svi znamo da bi dobili ono što hoćemo, moramo da se potrudimo. Zato sam odlučila da dopustim nekom drugom da finansira moje snove. Koji su moji snovi? Da jedem u lijepim restoranima, a da ne platim ni cent – napisala je na svom blogu.

Pozvala je ljude da je prate kako bi saznali koga je “zeznula” i lupila po džepu. U posljednjem tekstu je opisala japanski restoran u kome je nosila trenerku i jela “neidentifikovan” suši. Na blogu je napisala da se jednom pretvarala da je Jevrejka i da ju je jedan muškarac pitao da podijele račun.

Nakon što je potrošila svoj novac, dodala je da bi izašla na sastanak sa momcima koji su “bogati i nemaju ni jednog prijatelja u zemlji”.

Erinine budalaštine su zadobile veliku pažnju širom Interneta, ko zna, možda će joj to pomoći da privuče potencijalne “sponzore”.

Hufington Post

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box