Portal 072info

Privucite ljubav u svoj život: 8 malih, ali značajnih stvari koje treba da promijenite

Najbolji način da privučete ljubav u svoj život je da promijenite neke sitnice koje ste do sada radile, jer možda su upravo one krive za vaš singl status…

Ukoliko do sada niste imali sreće ili vremena da upoznate svoju srodnu dušu, ove godine napravite mjesta kako u svom srcu tako i u svom životu. Najbolji način da privučete ljubav u svoj život je da promijenite neke sitnice koje ste do sada radili, jer možda su upravo one krive za vaš singl status, prenosi Cosmopolitan.rs.

Pročitajte 8 jednostavnih koraka koji će vam pomoći da pronađete ljubav svog života.

1. Počnite od sebe
Najbolje je da prvo krenete od sebe i svoje ličnosti. Zapišite sve svoje mane i vrline, iskustva iz prethodnih veza. Šta je to što vas je kočilo? Da li ste zbog nekih svojih osobina ili navika izgubili osobu do koje vam je stalo? Sada je vrijeme da promijenite i spremni dočekate nešto bolje.

2. Zaboravite na onlajn upoznavanje
Koliko god da nam internet pruža mogućnosti upoznavanja i vjerovatno je u većini slučajeva lakše uspostaviti komunikaciju putem Fejsbuka, ove godine zaboravite na to! Pozovite prijatelje, družite se, posjetite zanimljiva mjesta gdje možete vidjeti i upoznati zanimljive slobodne momke i djevojke za koje nećete sumnjati da su pokupili identitet nekog stranca kao što je na društvenim mrežama čest slučaj.

3. Sredite svoj stan
Kao što ste počeli da sređujete svoj život, isto tako je neophodno uraditi i sa vašim domom. Na ovaj način ne samo da ćete se ljepše osjećati u čistom i urednom prostoru, već ćete se i pripremiti da još nekoga primate u svoj život!

4. Otarasite se sitnica koje vas podsjećaju na bivše ljubavi
Ukoliko zaista želite da sačuvate neki suvenir koji vas podsjeća na bivše ljubsvi, to je sasvim u redu, ali ne na vidljivom mjestu gdje će vas iznova i iznova podsjećati na propale veze. Prošlost ostavite tamo gdje jeste, što dalje od očiju i srca. Fioka, ormani, skrivene kutije… toliko je mjesta na koje možete sakriti detalje vaše prošle veze, pa ih iskoristite.

5. Razmislite šta zapravo želite od budućeg partnera
Šta vam se dopadalo na bivšem partneru/partnerki, a šta je to što niste mogli da podnesete? Razmislite i napravite spisak, šta zapravo želite od vašeg budućeg partnera, u kom pravcu želite da se odvija vaš odnos. Da li u ovom trenutku želite ozbiljnu vezu ili tražite avanturu? Ukoliko znate šta želite, lakše ćete to i pronaći…
Par

6. Provodite vrijeme sa parovima koji imaju ozbiljnu i čvrstu vezu
Kako se vaša prijateljica/prijatelj ponaša prema svom momku/djevojci sa kojim želi brak? A on/ona prema njoj/njemu? Pitajte prijateljicu/prijatelja za savjet, saznajte nešto više o njihovoj vezi. Možda vaše prethodne veze nisu uspijevale, jer niste na primjer tolerantni poput drugarice/druga, ili previše popuštate pa vas partner ne poštuje. Od dobrih učitelja možete dosta naučiti, zato uvijek pitajte za savjet.

7. Slušajte
Najvažnija stvar koju možete uraditi kada upoznate potencijalnog partnera je da slušate. Većina ljudi voli da priča, ali zaista mali broj su dobri slušaoci. Kada naučite pažljivo da slušate, bićete oduševljeni koliko zapravo možete da naučite o nekome.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box