Portal 072info

Prizivali duhove i u teškom stanju završili u bolnici

Alexandra Huerta (22), njezin brat Sergio (23) i njihov rođak Fernando Cuevas (18) završili su u bolnici u teškom psihičkom stanju nakon što su u kući u meksičkom selu San Juan Tlacotencu dozivali duhove pomoću takozvane Ouija ploče, piše Daily Mail.

Njihove je muke jedan od ljekara zabilježio mobitelom, pa je tako javnost dobila priliku vidjeti Alexandru kako zastrašujuće reži privezana u ambulantnim kolima, baš kao da je doista opjednuta demonom.

Djevojku, koju između ostalog u videu možemo čuti kako govori da će svi pomrijeti, su morali vezati kako se ne bi ozlijedila, pa je na kraju ipak spasili pomoću kombinacije tableta za smirenje i tableta protiv bolova.

Isti je recept pomogao i njezinom bratu te nećaku.

“Stigli su u bolnicu u stanju koje je bilo nalik transu. Mišići su im se nekontrolirano grčili, halucinirali su, a na trenutke čak postajali potpuno gluhi i slijepi”, izjavio je za medije doktor Victor Demesa, koji je primio pacijente u javnoj bolnici u Tepoztlanu.

Demesa nije htio nagađati jesu li te mlade ljude doista zaposjeli demoni ili su se samo pomoću autosugestije uvjerili da je tome bilo tako, no zato su mediji doznali da im je lokalni svećenik odbio pomoći.

Naime, nakon što je troje mladih ljudi zapalo u probleme, roditelji Alexandre i Sergija su pozvali svećenika kako bi nad njima izvršio egzorcizam, no čovjek od vjere je to odbio jer Alexandra, Sergio i Fernando ne dolaze redovno u crkvu.

 24sata.hr

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box