PROBUDIMO DOBRO U NAMA: Humanitarni koncert za Darija Škegru iz Zenice

KoncertzaDarijaSkegru

[dropcap style=’default’]U[/dropcap] organizaciji Vijeća učenika JU MJEŠOVITE SREDNJE ŠKOLE u Zenici već treću godinu uzastopno zenički humanosti moći će uživati u koncertu koji će ponuditi dobar muzičko-zabavni program, a koji ima za cilj prikupljanje sredstava koja će kako to već treću godinu tradicionalno biva biti proslijeđena u humanitarne svrhe.

Tako će koncert simboličnog naziva ‘Probudimo dobro u nama III’ ponuditi bogat muzičko-zabavni program u kojem će svoje učešće zabilježiti Eldin Huseinbegović, Afan Smajlović, Mahir Smajlović, Mehdi Žigo, Hena Hrvić, Six Pack kao i glumci amateri. Ove godine Vijeće učenika odlučilo se koncert pokloniti oboljelom Zeničaninu Dariju Škegri, a kojem su sredstva od prodatih ulaznica za koncert više nego potrebna.

Humanitarni koncert realizovat će se u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica i to 05. decembra sa početkom u 18.00 sati, a cijena za čin humanosti iznosi 5.00 KM. Svi zainteresovani svoje ulaznice mogu kupiti od ponedjeljka u Shopping centru ‘Džananović’, te u školi čiji su učenici i organizatori kao i pozivom na broj 060 345 57 41.

[dropcap style=’default’]D[/dropcap]obri ljudi, organizatori su uvjereni kako ćete prepoznati alarmantnost situacije u kojoj se našao vaš sugrađanin te da ćete se u velikom broju odazvati i podržati ovaj humanitarni projekat.

MEDIJSKI POKROVITELJI: Portal 072info, Kanal 6 Televizija, TNT Radio, RTVZE.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE