Portal 072info

PROČITAJTE OVAJ TEKST: Nemate ideju šta djevojci kupiti za Valentinovo?

Mnoge zaljubljene muškarce uhvati panika pred Dan zaljubljenih. Svaki od njih upreže se svim silama da smisli način na koji će oduševiti svoju lkepšu polovinu.

Dan zaljubljenih mnogi parovi slave kao praznik velike ljubavi. Momci i djevojke danima se dovijaju što originalnijih načina kako da obraduju voljenu osobu. Tim povodom, ukoliko već niste smisli svoje iznenađenje mi vam donosimo par prijedloga, piše “Kurir“.

Romantično

Kupite djevojci buket cvijeća ili jedan cvijet. Poslije toga lepšu polovinu odvedite u neki lijep restoran na romantičnu večeru uz svijeće. 

Aktivno

Ukoliko vaša dama preferira više akcije, naš prijedlog je da je dočekate sa čokoladom u ruci i da se zajedno zaputite na kuglanje. Poslije toga možete da odete do nekog paba i da se opustite uz piće i pikado.

Fensi

Imate djevojku koja voli prefinjene stvari? Nije problem, imamo rješenje. Kad se sastanete sa njom, poklonite joj bombonjeru koja će biti idealna uvertira za otmjeni restoran u koji ćete je odvesti. Poslije lijepe večere i deserta, vaša djevojka biće oduševljena izlaskom u neki popularni klub gdje ćete se zabaviti.

Originalno

Ako želite da se izdvojite i da budete originalni, naš prijedlog je da kupite neke lijepe kolačiće sa ispisanim porukama na njima. To je sitnica koja će je oduševiti, jer malo muškaraca razmišlja u tom smijeru. Ukoliko je vaša ljepša polovina ljubitelj vina, najidealnije je da je odvedete u neku lijepu vinariju na degustaciju i lijepu priču o vinu. A, poslije toga… snađite se. 🙂

Podijelite članak