Portal 072info

Pročitajte prednovogodišnji horoskop!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na početku mjeseca ste pozvani na slavlje kod svojih dragih prijatelja, ali niste u mogućnosti da idete…

Ovan
Ljubav: Na početku mjeseca ste pozvani na slavlje kod svojih dragih prijatelja, ali niste u mogućnosti da idete. Pošaljite lijepu čestitku. Možda ćete na trenutke u prvoj polovini ovog mjeseca osjećati da gubite kontrolu nad nekim događajima u emotivnom polju, ali to nije prava realnost. Partner će ispuniti obećanje, ali će tražiti još malo strpljenja jer ima veliki raspored obaveza koje mora završiti u dogledno vrijeme. Imajte razumijevanja.

Posao: Neko vama drag iz kruga bliskih poslovnih saradnika, biće u nezavisnoj situaciji. Teško da ćete bilo šta moći da uradite za njega. Radujte se tuđim uspjesima, a i njihovim sretnim okolnostima. Važno je da se sreća vrti kao čigra, i tako će prije doći i do vas. Nekima od vas će biti od velikog značaja savjet prijatelja ili rođaka kada je poslovni potez u pitanju. Centralni događaji su drugoj dekadi mjeseca. Ovo je šansa da iz jedne “male” priče zaplovite velikim zamahom napred. To će vam dati osjećaj ispunjenosti svoje svrhe, jer su ovo momenti koji su već očekivani.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zdravlje: Poneko iz ovog vatrenog znaka će osjetiti iscrpljenost. Ne zanemarite ginekološke probleme.

Bik

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubav: Dobićete željenu pažnju od partnera, a oni slobodni imaće zanimljive susrete posebno nakon 10. decembra. Prvi dani decembra su dani otrežnjenja za neke Bikove, jer će neke ljude iz njihovog okruženja i porodice vidjeti u nekom drugom svjetlu, ne tako prijatnom. Ispašće partner u pravu, što vi nećete priznati. Period obilježen počecima i krajevima je priprema za stabilnost koju ćete imati kroz izvjesno vrijeme.

Posao: Vijesti o nekom važnom dokumentu samo što nisu stigli. Doživjećete olakšanje. Sukob sa osobom koju ste do juče poštovali vas je poremetio. Može se desiti da danima budete u tišini, razmišljajući o svim događajima koje ste zajedno preživjeli. Nesporazum nije totalno neočekivan, ali vi morate da prebolite bol koji ste osjetili. Neki Bikovi će u prvoj polovini decembra preduzeti bitne korake što se tiče dokumentacije, trgovine, prodaje ili kupovine nepokretnosti. Dok sve to ne dobije pravu i realnu crtu, pozabavite se onim što vam nameću okolnosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zdravlje: Nejasni simpotmi, nervoza, mogući stari zdravstveni problemi koji sada izbijaju na površinu. Idite na ljekarske konsultacije.

Blizanci

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubav: Zamjerićete partneru oko nepromišljenih troškova i to bi moglo da izazove ozbiljan razdor između vas. Ni jedno od vas nije spremno na otvoren razgovor i svako drži da je u pravu, što može stvoriti dugoročne probleme u odnosu. Ovo se ne dešava prvi put i već postaje navika, što stvara nesuglasice i ponekada burne reakcije među vama. Potencijalno dobri dani kao da izostaju u ovom periodu. Osjećate da se tokom ovog perioda dešava niz događaja koji vam kvari odnos na partnerskom polju. Neke nesuglasice neće proći same od sebe, a može vam i budućnost biti ozbiljno uzdrmana, ako se ne prizovete pameti, posebno poslije nekih rasparava tokom zadnje nedjelje decembra.

Posao: Pametno iskoristite kada je posao u pitanju. Bićete komunikativni i puni energije, pa će vam ideje izlaziti kao iz rukava. Ovo posebno važi za period nakon 10. decembra. Neki manji ciljevi biće ostvareni, a vi budite zadovoljni i spremno idite ka višim ciljevima. Neki od predstavnika ovog znaka, pogotovo oni iz prve dekade, neće moći da odole provokatnom nastupu jednog kolege Strijelca. Ovog puta ćete imati volju da eksperimentišete.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zdravlje: Laki hormonalni poremaćaji i mogući problemi sa zubima. Kritični periodi u polju zdravlja su između 12. i 17. decembra.

Rak

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubav: Već na početku mjeseca u vama bujaju mnoge ideje kako da obradujete voljenu osobu. Brzo ćete da razriješite dilemu što će vam donijeti posebnu energiju i povezanost sa voljenom osobom. Ljubav je naklonjena onim Rakovima koji su već u braku. Izbjegnite flert u zadnjoj nedjelji mjeseca, jer može život da vam pretvori u pakao. Pojedini koji su već u stabilnoj vezi mogu da istu pretvore u bračni zavjet. Očekuje vas obostrano zadovoljstvo i sreća koju nećete moći da sakrijete, ali nećete ni imati potrebe. Ostali Rakovi oslobodiće se u prvoj polovini mjeseca nekih stega koje su sebi nametnuli i krenuti u istraživanje. Osobe koje ćete sretati na tom svom putu istraživanja nisu za ozbiljne veze, ali vama to sada nije bitno.

Posao: Uobičajan tempo je karakteristika ovog dana. Neki od vas će na poslovnom planu osjećati napetost jer će nečije reakcije pokazivati otvorenu ljubomoru. Nekome je povrijeđena sujeta, ali vi znate da tu nemate nikakvog udjela. Najbolje je izbjeći sukob koji je moguć već koliko u drugoj nedjelji ovog mjeseca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zdravlje: Na zdravstvenom planu su moguće srčane smetnje.

Lav

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubav: Na početku mjeseca atmosfera u kući će biti napeta, a moguće je i razočarenje u jednog člana porodice. Biće izgovorene neke neprijatnosti. Već učinjeno se ne može ispraviti, ali se barem uzdržite od daljih rasprava i sukoba. To ne vodi nikuda. Nekima iz ovog znaka je na pomolu velika ljubav ili barem završetak nedefinisanog emotivnog odnosa. Bračni prolaze još jednu krizu, ali to će brzo proći. Sa lakoćom ćete sada riješiti neke nesuglasice koje se ponavljaju u jednom nizu već izvjesno vrijeme.

Posao: Početak mjeseca ne započinje slavno na polju posla. Ovih dana ne biste trebali da ulazite u neke veće kupovine ili novčane transakcije. Ne budite nestrpljivi, već sačekajte prave momente. Od zadnje nedjelje se dešavaju obrti i to na bolje, posebno za predstavnike prve dekade ovog znaka. Tempo kao i najava onoga što vas čeka na poslu utiče pozitivno na vas, kao i ljudi koje srećete.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zdravlje: Hronočni problemi sa disajnim organima.

Djevica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ljubav: Većini vas je harmonično u polju emocija, osim onim Djevicama iz prve dekade koji priželjkuju novinu i ruše odnos koji je već zadovoljavajući. U jednom trenutku ćete pomisliti da vam se dramatični momenti vraćaju u život, ali u sljedećem trenutku ćete shvatiti da je sve to dio promjena koji prolazite. Osjećaj izgubljenosti je samo odraz umora i potrebe za pauzom. Ne forsirajte sebe i zastanite na trenutak. Sposobni ste za prilagođavanja i brza reagovanja, pa ćete tako i uraditi i sada.

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom, imate priliku za put koji će vam donijeti novine i sredinom mjeseca. Nećete smjeti ni da se obradujete previše, ali zasigurno će vas zadesiti prave situacije koje vas uvode u nov način života i promjene mjesta boravka. Greškama i propustima nema mjesta, ali nema potrebe za strahom. Znaćete da se snađete u svakom momentu.

Zdravlje: Dijabetičari treba da pripaze 8. i 9. decembra. Idealno vrijeme odreći se cigareta je sredinom ovog mjeseca.

Vaga

Ljubav: Jasne su vam razlike koje postoje između vas i vašeg partnera. S tim možete živjeti ako ih prihvatite ili odaberete ono drugo. Kako je dobar osjećaj kada ste u skladu sa sobom i sa svima koji vas okružuju, a takav osjećaj će se na tren javiti tokom prvih desetak dana ovog mjeseca. Još kada ne biste stalno razmišljali i opterećivali sebe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Posao: Ovo je mjesec za pravljenje planova, za nova poslovna ostvarenja. Nemojte da vas “prilika” iznenadi, da budete bez planova. Interesantni pregovarači, očekivaće da im objasnite svoje planove ili da im opišete nekretninu koju prodajate. Dobri dani su nakon 12. decembra. Učinite to brzo i efikasno ne gubeći se u detaljisanju. Pojedini žale za propuštenim šansama u životu. To je samo začarani krug.

Zdravlje: Mogući problemi sa bubrezima, bešikom, desnim jajnikom kod ženskih predstavnika znaka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Škorpija

Ljubav: Škorpije treće dekade imaju utisak da im se sve zaustavilo i da ništa ne mogu da pokrenu dalje. Prosto biste zaplakali od muke. Zar ne? Pojedini su pred razvodom. Morate biti hrabri. Sporazumno biste mogli da se dogovorite sa svojim partnerom oko svega, ako imate djecu ili imovinu. Oni koji su tek dobili prinovu imaju lijepa iznenađenja. Konačno stiže pomoć i moguća zamjena i to od nekih članova familije za koje ste smatrali da nemaju vremena za vas i vaše probleme. Krajem mjeseca ćete odahnuti od teškog tempa u ljubavnim odnosima.

Posao: Da li ste razmišljali o poslovnoj saradnji sa ljudima koji žive u drugim gradovima, ili čak inostranstvu? Eventualni poslovni nesporazumi mogli bi se sasvim lijepo izgladiti tokom druge nedjelje mjeseca. Malo priče sa poslovnim saradnicima nije na odmet.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zdravlje: Pazite se povreda na početku ovog mjeseca, kao i u saobraćaju. Moguće prehlade i problemi sa disajnim organima.

Strijelac

Ljubav: Oni iz treće dekade imaju utisak da im partner crpi energiju. Sve vas to veoma umara, ali i nervira. Oni u braku su zaokupljeni dječicom ili mlađim članovima svoje familije. Nemate vremena za sebe i to vam jako smeta sada. Kruta situacija u kući i svađa na pomolu sredinom mjeseca. Uzročnik nemilog događaja ste vi i ne svaljujte krivicu na druge. Biti roditelj je važna i velika uloga. Odluka o očinstvu i materinstvu još je veća i kompleksnija. Vi toga postajete više nego svjesni, kao i vaš partner.

Posao: Konačno ste digli glavu iznad svojih knjiga i povisili ton. Neka se i vaša riječ čuje, vi makar imate šta da kažete. Shvatili ste da dok ste vi bili obuzeti suštinskim stvarima i kvalitetom svoga rada, drugi grabe dobre pozicije i laktaju se kroz život. Ne očajavajte, vi niste izgubili sebe kao pojedini. Bitno je da ste smogli snage da se suočite sa stvarima koje dugo vremena niste nazvali pravim imenom. Nemojte sada od njih pobeći.

Zdravlje: Jaka glavobolja bi vam mogla dosađivati tokom cijelog dana.

Jarac

Ljubav: Ljubomora vas razdire, postavljate sebi stotinu “zašto” i “kako” pitanja. Sve se to dešava na početku mjeseca. Oprez! Pletete mrežu iz koje se teško izlazi. Zaboravite to! Ispred vas su predivni dani za ljubav i strast. Zaboravite na sve druge stvari u životu i prepustite se ljubavnim talasima. Oni iz druge dekade moraju shvatiti da osveta nije zdrava osnova za sretan život. Nemojte se svetiti drugima, jer to neće vaš život učiniti ljepšim, već ćete samo dobiti osjećaj krivice.

Posao: Vi ste skloni da neozbiljno i površno gledate na probleme ili da ih uopšte ne vidite, pa vam kolege i poslovni saradnici sada može prebaciti da im već izvjesno vrijeme ne poklanjate dovoljno pažnje i da ste površni pri obavljanju poslovnih zadataka. Ova konstatacija je samo donekle tačna, jer ste se vi sada potpuno predate svemu što radite. Imate šanse da se dokažete u drugom dijelu mjeseca.

Zdravlje: Moć regeneracije nije na najboljem nivou. Provjerite zdravlje dojki i genitalnih organa.

Vodolija

Ljubav: Prva nedjelja ovog mjeseca je kao stvorena za ljubavni lov u mutnom. Tajni odlazak udvoje djelovaće vam tako primamljivo, da nećete odoljeti. Inače je oko vas pravi mali haos. I na poslovnom i na privatnom planu biće sukoba tokom tri nedjelje ovog mjeseca. Ne reagujte ako možete, napravićete još gore. Svjesni ste da se strasti nisu smirile i svjesni ste da je uzrok problema vaša djeca, ili djetinjasti partner.

Posao: U ovom periodu ne očekuju vas bitne promjene ili stabilizacija poslovnog života, a morate da priznate da ne ulažete svoju energiju i misli na to. Potpuno ste zaokupirani poslom i novcem, a to je djelimično uzrok za nesuglasice sa partnerom. Oboje prećutno prelazite preko problema i ni jedno od vas neće ni pokušati da razgovara ili da učini nešto radikalnije što će promijeniti situaciju. U ovom mjesecu završićete neke bitne poslove i ostvariti važan kontakt. Bićete zadovoljni i, makar na kratko, ispunjeni i smireni, posebno na kraju decembra. Vi želite sve i odmah, a to nije baš uvijek moguće. Zato će vas svako odlaganje sada nervirati i provocirati. Ali strepite se, jer će rezultati biti i veći od očekivanih.

Zdravlje: U ovom mjesecu će vam se ponovo javiti hronični problemi sa disajnim organima.

Ribe

Ljubav: Ribe se nalaze u emotivnom procjepu i prilično su nezadovoljni situacijom. Zadovoljstvo u ljubavi podrazumijeva iracionalno, ono što razum ne poznaje i odbacuje. Senzibilitet je veoma zagonetan pa se dešava da čovjek prihvata i osobu koja mu ne može donijeti emotivno zadovoljenje i radost. Vi se upravo nalazite u fazi kada preispitujete sebe i svoje emocije i ne možete da pronađete odgovore na neke stvari. Period nesigurnosti i nemira još će potrajati, ali energija i volja vam neće nedostajati i bićete u stanju da se uhvatite ukoštac i počnete da rješavate neke probleme. Prijatne trenutke provodićete uglavnom u kući i sa najbližima a bićete u situaciji i da proslavite poslovni uspjeh svog partnera.

Posao: Novac vam je potreban radi sigurnosti i spokojstva, pa ćete se angažovati i oko toga. Osjećate da ste puni energije i volje, a pomalo i agresivni što za vas uopšte nije karakteristično. Riješeni ste da sve što ste propustili ili ono oko čega ste se kolebali sada i ostvarite. Vama malo hrabrosti, brzine i odlučnosti zaista nedostaje, ali nemojte rizikovati i ne zalijećite se da se poslije ne biste razočarali. Počeće da se rješavaju problemi na poslu, a vi zaista imate volju da radite i da na taj način malo zaboravite nezadovoljavajuću situaciju u ljubavi.

Zdravlje: Pazite se povreda u kući. Moguće glavobolje u prvim danima mjeseca.

dnevno.rs

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija