Procurili svi detalji drame u Splitu: Ovo je razlog Severininog hapšenja 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Vijest o nedavnom porodičnom sukobu između rođenih sestara Severine Vučković i Marijane Popović u stanu u Splitu, kom je prisustvovala i njihova majka Ana, kao bomba je odjeknula u medijima u regionu.

Posebno je bilo šokantno to što je zbog ovog skandala Severina bila privedena na zagrebačkom aerodromu, kako bi dala iskaz u policiji i iznijela svoje viđenje incidenta u Splitu.

Tada su i jedna i druga strana imale svoje verzije spornog događaja, a pravi okidač za porodični incident navodno je bila nekretnina koju je Severinina majka Ana prepisala unuci Miji, zbog čega je Marijana pobjesnila.

-U medijima se svašta pisalo o tome zbog čega je stvarno došlo do tuče u stanu u Splitu. Ima tu svega, tačno je i to da je Marijanu pogodilo što ju je Seve odjavila sa splitske adrese, ali je glavni okidač sukoba taj što je njihova majka Ana jednu nekretninu prepisala direktno Marijaninoj kćerki Miji, a svojoj unuci, koju obožava. Ona se o tome uopšte nije konsultovala s Marijanom, dok je Severina u potpunosti podržala tu ideju svoje majke i bila je upoznata sa svim detaljima. Poznato je da Mija i njena majka godinama nisu u dobrim odnosima, a jedno vrijeme je živjela zajedno sa svojom tetkom – priča izvor za “Kurir”, pa dodaje:

-Kad je Marijana saznala za to da ju je majka Ana potpuno zaobišla po ovom pitanju i da je nekretninu prepisala na ime njene kćerke, a ne njoj, potpuno je poludjela od bijesa. Zvala je majku i Severinu kako bi se raspravila s njima i kako bi joj sve objasnile, ali joj se danima nisu javljale na pozive. Pošto godinama ne komunicira sa kćerkom, a i za to krivi Severinu, ona se odmah uputila za Split kod majke u stan, kako bi se vidjele i razračunale. Ipak, tamo se zadesila i Seve, koja je odmah stala na stranu svoje majke i zaštitila je od bijesne Marijane. Ostalo sve znate kako se završilo.

Podsjetimo, prema pisanju hrvatskih medija, Severina je bila uhapšena u Zagrebu nakon što su policajci od splitskih kolega dobili zahtjev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja. Tada je pjevačicina sestra Marijana prijavila Severinu, jer se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Njih dvije su se navodno, kako je Marijana tada prijavila policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to po cijelom stanu u Splitu, a poznato je da to nije prvi put da su se sestre žestoko sukobile, pošto njihove razmirice datiraju odranije.


Kurir