Portal 072info

Prodaja počinje 28. augusta: Određene cijene ulaznica za utakmicu BiH – Austrija na Bilinom polju

U novom takmičenju pod okriljem UEFA-e, Ligi nacija, nacionalni tim Bosne i Hercegovine će se 11. septembra 2018. godine sastati sa reprezentacijom Austrije.

Za ovu utakmicu koja se igra na stadionu Bilino Polje u Zenici, Savez je blagovremeno započeo organizacione pripreme, koje su uključivale i definisanje plana prodaje i distribucije ulaznica.

– Uzimajući u obzir ograničeni kapacitet zeničkog stadiona, kao i neophodne sigurnosne mjere, za ovu utakmicu u prodaji će biti 10.000 ulaznica, od čega 5.000 za tribinu zapad, 1.250 istok, 1.750 sjever i 2.000 jug – saopćeno je iz Saveza.

Utvrđene su cijene ulaznica za ovu utakmicu, a one su kako slijedi: Zapad 40 KM, Istok 30 KM, Sjever i Jug 20 KM. Prodaja ulaznica počinje 28. augusta u 9 sati.

Prodaja 5.500 ulaznica bit će omogućena putem agencije “Centrotrans”, dok je 4.450 ulaznica rezervisano za potrebe igrača, stručnog štaba, organizovane i registrovane navijačke grupe A reprezentacije, kantonalne i područne saveze, klubove Premijer lige BiH, sponzore i partnere Fudbalskog saveza BiH…

Iz Saveza su naglasili da jedan navijač može kupiti maksimalno dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta.

Faktor.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box