Prodaja počinje 28. augusta: Određene cijene ulaznica za utakmicu BiH – Austrija na Bilinom polju

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U novom takmičenju pod okriljem UEFA-e, Ligi nacija, nacionalni tim Bosne i Hercegovine će se 11. septembra 2018. godine sastati sa reprezentacijom Austrije.

Za ovu utakmicu koja se igra na stadionu Bilino Polje u Zenici, Savez je blagovremeno započeo organizacione pripreme, koje su uključivale i definisanje plana prodaje i distribucije ulaznica.

– Uzimajući u obzir ograničeni kapacitet zeničkog stadiona, kao i neophodne sigurnosne mjere, za ovu utakmicu u prodaji će biti 10.000 ulaznica, od čega 5.000 za tribinu zapad, 1.250 istok, 1.750 sjever i 2.000 jug – saopćeno je iz Saveza.

ČITAJ JOŠ:  Tri utakmice 2. kola PL BiH na TV ekranima

Utvrđene su cijene ulaznica za ovu utakmicu, a one su kako slijedi: Zapad 40 KM, Istok 30 KM, Sjever i Jug 20 KM. Prodaja ulaznica počinje 28. augusta u 9 sati.

Prodaja 5.500 ulaznica bit će omogućena putem agencije “Centrotrans”, dok je 4.450 ulaznica rezervisano za potrebe igrača, stručnog štaba, organizovane i registrovane navijačke grupe A reprezentacije, kantonalne i područne saveze, klubove Premijer lige BiH, sponzore i partnere Fudbalskog saveza BiH…

Iz Saveza su naglasili da jedan navijač može kupiti maksimalno dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta.

ČITAJ JOŠ:  Belgija-BiH: Poznato ko sudi meč u Briselu

Faktor.ba

GODISNJICA
MARKETING