Prodaja ulaznica za prijateljski susret protiv SAD-a počinje 30. jula!

reprezentacija-bih1

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine  započeo je organizacione pripreme za prijateljsku utakmicu „A“ reprezentacija Bosna i Hercegovina – Sjedinjene Američke Države, koja će biti odigrana u Sarajevu, na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović-Koševo“, u srijedu, 14. 08. 2013. godine, sa početkom u 20.35 sati.

Prodaja ulaznica za ovaj meč počinje u ponedjeljak, 30. 07. 2013. godine, putem ovlaštene partnerske agencije „Centrotrans“, a detalji koji se odnose na prodajna mjesta i način kupovine biće naknadno objavljeni.

Cijena ulaznica iznosi 15 KM (za tribine „zapad“ i „istok), odnosno 10 KM (za tribine „sjever“ i „jug“). U prodaji će se naći ukupno 24.000 ulaznica.

Interesovanje za utakmicu je veliko, jer će naša reprezentacija, koja se nalazi na 14. mjestu FIFA rang liste, za protivnika imati selekciju koja se na posljednjoj FIFA listi nalazi na 22. poziciji. Ne treba zaboraviti da će za najbolji državni tim BiH ovaj susret biti posljednja provjera pred veoma važne kvalifikacine utakmice protiv Slovačke (06. 09. 2013. u Zenici i 10. 09. 2013. u slovačkoj Žilini).

Naša selekcija će se okupiti u tradicionalnoj bazi, hotelu „Hercegovina“ na Ilidži, u ponedjeljak, 13. 07. 2013. godine, a treniraće na stadionu u Hrasnici. Selektor Safet Sušić će spisak igrača za meč protiv SAD objaviti krajem ovoga mjeseca.

(Reprezentacija.ba)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS