‘Prodajem ovo gov*o od auta BMW, čuvao sam ga više od žene’

wrgs 660x450 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Na Facebooku je osvanuo zanimljiv oglas za prodaju BMW-a koji nam je zapeo za oko i to zbog samog opisa vozila.

Čitajući oglas vidljivo je kako je vlasnik bio jako emotivno vezan za svoj auto. Mladić iz malenog mjesta u okolici Virovitice upustio se u prodaju svog BMW-a 320d, model E90 iz 2007. godine.

Za razliku od ostalih oglašivača, vlasniku ovog primjerka mora se priznati duhovitost i kreativnost kao i osjećaj za marketing. Da ne duljimo, oglas prenosimo u cijelosti, a vi dalje prosudite sami.

“Prodajem ovo govno od auta BMW 320D model E90 2007 godina, 130 kw, 180ks. Kilometara ima cca 210.000. Lanac nije promjenjen jučer kako većina kaže, nego prije cca. 20.000 km, znači još ide sigurno 40-50.000 km ako imate sreće!

Napravljeni svi servisi nedavno, sipano original Bmw ulje. Stavljene nove felge i gume plaćene 8000kn (imam račune). Oprema ne ispada kroz prozor, al’ ono… ne morate otvarati prozor na “kurblu”, sva četiri su elektro, tempomat, digitalna klima (čak i radi), “business” radio (aux, bluetooth), grijanje guzice, sva stakla zatamnjena, sportske opruge (imam i orgunal) 10 zračnih jastuka (ja mislim da su svi na broju)… I šta ja znam šta još…

Bio je Euro 4 sada je Euro 2, jer sam povadio sva ta **** koja guše auto. Koristim ga svaki dan, ljeto-zima. Nema problema s zimom jer ga iz mjesta ne možeš pomaći bez dvije tri godine iskustva sa zadnjom vučom, tako da je to OK.

Auto spušten sportskim oprugama, tako da osjetiš prelazak preko isprekidane linije dok pretičeš drugi auto, a pretići češ sve redom jer možeš. Zamijenio sam i ono zamajac LUK i set kvačila LUK, pa se ne morate sekirati naredne tri-četiri godine da ćete imati srčani udar kad vam majstor ispostavi račun. Za to sam dao dvije plaće i posudio još od komšije 300 “ojra”, sa ženom nisam govorio mjesec dana zbog toga.

Inače auto je magnet za policiju tako da je svaka patrola vaša to naravno dodatno opterećuje vas budžet. Na autu trenutno nema ulaganja jer ja sam pored para uložio: srce, dušu, vrijeme i obiteljske probleme.

Razlog prodaje, žena počela da divlja, palit gume i ta sranja… Inače ja sam auto čuvao više od žene. Cijena je 6650€, tako da nije fixna, goriva još ima za 165km, ulje je puno jer sam nedavno mjenjao, još se nije ni ugrijalo”, stoji u oglasu koji je nasmijao mnoge.