Portal 072info

Prognoza do kraja radne sedmice

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Danas u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne sunčano. U većem dijelu Bosne prije podne će po kotlinama biti povećane niske naoblake. U drugoj polovini dana u cijeloj zemlji sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 2 i 7°C, na jugu zemlje od 10 do 14°C.

 

U srijedu, 15.02.2017., u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -5 i -1°C, na jugu zemlje od 1 do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje od 12 do 16°C.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U četvrtak, 16.02.2017., u Bosni i Hercegovini sunčano. Vjetar slab promijenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 1°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 7 i 12°C, na jugu zemlje od 13 do 16°C.

U petak, 17.02.2017., u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjerena naoblaka. U većem dijelu Bosne će preovladavati sunčano. Poslije podne umjereno povećanje oblačnosti u centralnim i istočnim područjima. Jače naoblačenje sa zapada u noći na subotu. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera, krajem dana u skretanju na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -2 i 2°C, na jugu zemlje od 4 do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 10 i 15°C.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME