Screenshot 1 35
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 8, 2021 @ 14:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

NER FIT

Najbahatiji mladić Nikola Keljanović Kelja, svima poznatiji kao “Ćaletov sin”, ponovo je dospio u žižu javnosti kada je priznao da je on pozvao na masovno skidanje albanskih zastava sa bandera na više lokacija u Beogradu.

Međutim, on je i od ranije poznat javnosti i to po tome što na društvenim mrežama promoviše bahatost, rasipništvo i poroke. Kelja priznaje da vodi raskalašan načina života i bahatosti koju promoviše na društvenim mrežama.

– Upadam ljudima u oči zbog svog načina života, koji je kontroverzan. Stalno izlazim, trošim novac, živim luksuznim životom – priča bahati Keljanović.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– Ljudi stalno postavljaju pitanje “Da li mi je sve otac obezbijedio? “Moram da ih razočaram da nije. Svima je nerealno da ja kao momak sa 22 godine pravim novac. Misle svi da trošim očev novac jer sam izjavio „ub.će me ćale„ kada sam slupao zlatnog „poršea“. Otac ima građevinsku firmu u inostranstvu, dok se majka bavi ozbiljnim poslom. Ne stide me se kao što se pričalo, previše se digla bura oko svega toga. Pomirili su se sa tim šta radim i na koji sam način predstavljen u medijima. Sada im o više ništa ne smeta, a i šta imaju da kažu… – govori Nikola i otkriva čime se bavi.

https://5541d57416cf8c62d81a373729139f79.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

– Nije tajna kojim se poslom bavim. Imam najjaču kladioničarsku organizaciju na Balkanu. Time sam počeo da se bavim prije četiri godine, volio sam klađenje i sport, tako je sve krenulo. Malo po malo i napravio sam biznis – kaže bahati Kelja.

Kako je “Ćaletov sin” jednom prilikom izjavio da je bio sa više od pola estrade, pitali smo ga da nam otkrije bar jedno ime poznatih djevojaka.

– Bio sam sa pola estrada. Ne znam šta ih privlači kod mene. Da li je to novac ili jure za mnom zbog para, svakako je sigurno da nešto imam što ih privlači. Sve su to bile šeme, ni sa jednom takvom nisam bio ozbiljno. Ako bismo pričali o imenima, reći ću da sam bio sa svim starletama koje postoje u Srbiji. Sa većinom njih koje su bile i u „Zadruzi“ – poručuje Keljanović koji na naše pitanje da li je bio i sa Anom Korać odgovara kroz osmijeh.

– E to ne znam, ne mogu da pričam o imenima – nasmiješio se zagonetno bahati Nikola.

LIDER