Portal 072info

Projekat koji mijenja izgled Zenice: U prodaji luksuzni stanovi i poslovni prostori “TERASE”

Agencija RE/MAX – Golden Home sa zadovoljstvom objavljuje prodaju luksuznih stanova i poslovnih prostora u stambeno – poslovnom objektu „TERASE“ Zenica.

Projekat koji mijenja izgled Zenice!

„TERASE“ Zenica je objekat sa 47 luksuznih stanova kvadrature od 38 m2 – 126 m2, 3 savremena poslovna prostora, te 20 parking mjesta.

 „TERASE“ Zenica je projekat koji kreira nove vrijednosti i ambijent za ugodno stanovanje, a prvi je takve vrste u posljednjih par desetljeća u Zenici.

Kompleks je planiran u savremenom duhu, sa poštivanjem lokalnog ambijenta. Kompleks lociran uz samu Babinu rijeku, okružen zelenilom i parkovima idealna je lokacija za savremeni i porodični način življenja. 

Stanovi su projektovani da zadovolje potrebe modernog stila života, te je posebna pažnja posvećena u nastojanju da stambeni prostor bude iskorišten na najbolji način.

Namjera investitora je da, uz povoljne i praktične stanove sa terasama zelenih površina idealne za odmor i relaksaciju sa pogledom na prirodu i Babinu rijeku, ponudi novi i moderniji koncept stanovanja koji će budućim stanarima pružiti mnogo veći kvalitet življenja od većine današnjih prenapućenih zeničkih naselja.

Mir, sigurnost, privatnost te prelijep i otvoren pogled na naselje samo su neke od karakteristika i prednosti TERASA.

Kombinacija atraktivne lokacije, visokog kvaliteta gradnje po najstrožijim standardima u građevinarstvu i maksimalno funkcionalno projektovanog prostora, uz veoma prihvatljive cijene, čini ovu ponudu jedinstvenom u gradu Zenici i regiji srednje Bosne.

Ukoliko tražite kvalitetan stan u novogradnji, a pri tome biste da uživate u lijepom pogledu prema naselju Babina rijeka, projekat “TERASE” Zenica je pravo mjesto za Vas.

„TERASE“ Zenica predstavljaju svojevrsnu evoluciju i tendenciju modernog koncepta stanovanja.

Nazovite već danas i raspitajte se za sve informacije o ovoj ponudi i svim ostalim pogodnostima projekta „TERASE“ Zenica.

Projekat „ TERASE“ Zenica je jedinstven i dugo očekivani kompleks u našem gradu.

Jer, Zenica to zaslužuje.

„TERASE“ – Zenica.

Podijelite članak
  • 12
    Shares

Počitajte još

U Zenici održana edukativna radionica “MoviEQ”

072info

Tragedija: Zeničanin nesretnim slučajem izgubio život

072info

Demant na vijest da se ekološki projekti u Zenici finansiraju sredstvima ministarstva

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box