Promocija knjige “Iza šapata”

Podijelite vijest

knjiga

Mnogi kažu da je znanje u knjigama i da je pisana riječ jedno blago koje svaki čovjek treba da cijeni.

Još jedna knjiga koja će se sigurno naći na policama knjigoljubaca jeste “Iza šapata” autorice Rašide Muhić, a promocija pomenute knjige održati će se pod pokroviteljstvom Doma kulture “Maglaj”  Maglaj.

Rašida Mulalićrođena je 16.07.1964. godine u Maglaju gdje živi i radi. Završila je Fakultet političkih nauka – Odsjek socijalni rad u Sarajevu, a na Univerzitetu ALFA u Beogradu stekla je i zvanje master menadžer. Posjeduje Certifikat: Škola andragoga 2005/2006 u organizaciji Bosanskog kulturnog centra Sarajevo u saradnji s Institutom za međunarodnu saradnju Njemačkog saveza visokih narodnih škola i Filozofskim fakultetom u Beogradu,Odsjek za pedagogiju i andragogiju.

Član Upravnog odbora KUD “Gradski folklorni ansambl Maglaj”, koji je član Asocijacije folklora Jugoistočne Europe. Član Skupštine i Vijeća Turističke zajednice Zeničko – dobojskog kantona. Dobitnica Plakete za razvoj i promociju turizma “Zlatna turistička ruža BiH” u 2008. i 2010. godini, u sklopu državnog projekta “Turizam plus”. Direktorica međunarodnog festivala mladih i neafirmisanih interpretatora narodne i zabavne muzike “Studentsko ljeto”.

Promocija knjige “Iza šapata” održat će se u četvrtak, 17.04.2014.godine od 18,00 sati – sala Doma kulture „Edhem Mulabdić“ Maglaj.