PRONAŠLA GA BEŽIVOTNOG U STANU: “Zatekla sam ga na krevetu kako leži, ali kao da je…”

dzej a
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Dugogodišnja saradnica i prijateljica pokojnog Džeja Ramadanovskog Andrijana Tomanić, koja je s njim živjela, otkrila je kako su izgledali posljednji dani legendarnog pjevača.

Ona je opisala i trenutak kada ga je ugledala nakon smrti, kada se vratila iz prodavnice. Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Džej je uvijek bio vrtiguz. Volio je kafiće i izlaske, njega je ova korona udavila. Pola Dorćola i mnogo njegovih bliskih prijatelja bilo je zaraženo virusom. Ćerka Ana i Marija su ga opominjale da čuva zdravlje jer je operisao srce, pa je tek tada počeo da pazi. Poslije nije nigdje izlazio. Kad se prisjetim kako je Džej proveo posljednje dane života, sve mi ukazuje na to kao da se od svega opraštao. Nije više imao onu prepoznatljivu energiju. Obično kad leži ili sjedi, ide neka muzika. On za to vrijeme hvata melodije, zviždi. Nekako je bio tih. Mnogo je kašljao, pa sam mu donijela matični mliječ. Pitala sam ga da slučajno nije negdje zakačio koronu, ali mi je rekao: “Ma nisam! Možda sam se prehladio.” Nije čak ni pio. Možda jedan ili dva viskija. Kada mu je došla spremačica, kazao joj je da ne usisava. Rekla mu je da mora da pospremi, pa je zbog toga otišao u sobu. Nije volio zvuk usisivača. Otišla sam do prodavnice, a kada sam se vratila, zatekla sam ga na krevetu kako leži, ali kao da je krenuo da ustane. Noge mu na podu, na ivici kreveta, kao da sjedi, a leži – ispričala je Andrijana.

Pink

GODISNJICA
MARKETING