2703833 whatsapp image 20210905 at 11 56 31 pm 1 ls 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM: ruj 30, 2021 @ 23:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Olju Einfalt Mihovilović šira javnost je upooznala prije nekoliko nedjelja kada je postala jedna od takmičarki Zadruge.

Vampirica kako sebe Olja predstavlja je neobična žena iz sedamnestog vijeka, koja je u  Hrvatskoj poznata po svojim performansima, i neobičnim modnim kreacijama.

U šou je ušla po sopstvenom priznanju jer smatra da je kvalitetan personaliti za šou, te da ispromoviše svoje performanse i sopstvene keacije, kroz jedno neobično iskustvo.

Olja je prije nekoliko godina u svojoj domovini bila vlasnica popularnog brenda odjeće i nakita koji je sama pravila, nakon ćega je njena firma navodno pronevjerila skoro 2,4 miliona eura.

Tokom boravka u rijalitiju dizajnerka i performerka iz Splita, , morala se pojaviti na sudu, kako bi dokazala da je u skučaju “pronevjera” nevina, ali kako se to nije dogodilo sud u glavnom gradu Dalmacije je naložio da se hitno pronađe Olja Enfalt Mihovilović kako ne bi republika Hrvatska raspisala interpolovu potjernicu za njeno hitno privođenje.

Olja je po izlasku iz izolacije ispričala zbog čega joj prijeti zatvor, ali i dodala da je cijeli ovaj slučaj koštao života njenog supruga s kojim je vodila biznis.

LIDER