Proslava Nove godine pod znakom pitanja: Pjevači se hvataju za glavu – izgubiti će destine hiljada eura

estrada 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Saša Matić, Aco Pejović, Dara Bubamara, Aleksandra Mladenović, Radiša Trajković Đani, Aca Lukas, Sloba Radanović, Rada Manojlović, Peđa Medenica, Andreana Čekić i mnogi drugi će, po svemu sudeći, ostati bez novogodišnje plate.

Iako su još prije više od mjesec dana ugovorili nastupe za najluđu noć , prema riječima člana kriznog štaba, epidemiologa dr. Branislava Tiodorovića, od toga neće biti ništa. Epidemiolog ističe da će se doček Nove 2022. godine proslavljati u kućnim uslovima, kao što je to bio slučaj i prošle godine.
– Što se proslava tiče, bilo bi dobro da, makar kao prošle godine, slavimo u porodičnim uslovima. Da se ne dešavaju velika okupljanja. Bez kafana, bez restorana. To najvjerovatnije važi i za Novu godinu. Bio sam optimista, govorio sam da je moguće da ćemo biti slobodniji, ali, nažalost, pokazalo se da taj optimizam nije realan – rekao je profesor.

Poznati često skrivaju koliko će novca zaraditi u najluđoj noći, ali je sasvim jasno je da će, ukoliko se crne prognoze epidemiologa ostvare, mnogi od njih izgubiti po nekoliko desetina hiljada eura.

Prema pisanju srbije danas, rekorder po zaradi trebalo je da bude Saša Matić, koji je 31. decembra mogao da zaradi čak 50.000 evra. Saša je imao ugovoren nastup u jednom hotelu u Beogradu, a ovaj nastup zakazao je još prije godinu dana. Sloba Radanović će, ukoliko nastupi za doček budu otkazani, ostati kraći za 30.000 eura, a isto toliko i njegova koleginica Dara Bubamara. Aleksandra Mladenović, koja je trebalo da nastupi na istom mjestu, izgubiće 15.000 eura. Njih troje su imali zakazan nastup u tri različite sale u jednom hotelu u Beogradu.
Rada Manojlović i Peđa Medenica su bili zakazali nastup na jednom splavu u Beogradu, gdje je trebalo da pjevaju za doček i prošle godine, koji je takođe bio otkazan. Njih dvoje trebalo je da uzmu ukupno 50.000 evra. Radiša Trajković Đani će ostati bez 40.000 evra, a Aco Pejović bez 45.000 evra. Aca Lukas je u jednoj popularnoj kafani trebalo da dobije 50.000, a Andreana Čekić 15.000 evra.

– Ne znamo još ništa o tome, ali kako god da struka i država budu odlučili, tako ćemo i postupiti – rekao je Aca Lukas za portal srbija danas.

GODISNJICA
MARKETING