Portal 072info

Prostitucija u Sarajevu: Seks u autu 50 KM, a u udobnosti stana 100 KM

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prostitucija u BiH nije legalna, policijski službenici rade sve da se ona iskorijeni, međutim, javna je tajna da ćete naći jednu od dama koje nude seksualne usluge kod Jošanice, one imaju najniže cijene, a usluge naplaćuju po cijenama od 50 KM za klasični seks, a 30 KM oralni.

 

Djevojke koje se bave ovim poslom rijetko žele razgovarati sa mušterijama, već odmah prelaze na stvar, da što prije mogu uslužiti i drugu mušteriju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prodavačice ljubavi nikada nisu same, uvijek se oko lokacije gdje djevojka čeka nalazi muškarac (makro) koji bi je zaštitio ukoliko naiđe na “napornu” mušteriju, sa kojim dijeli zaradu. U Sarajevu je poznato i raskršće u Rajlovcu, gdje u šipražju u automobilu pored puta muškarci koriste ove usluge, piše portal Source.

Sve više djevojaka koje odlučuju da se bave ovim poslom, na to su prinuđene zbog teške materijalne situacije, ali i zbog toga što su navučene na narkotike za koje svakodnevno na ovaj način nabavljaju novac.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U Sarajevu je zanimljiv i vid prostitucije putem lažnih oglasa za masaže.

Grbavica, Otoka, Ilidža, Bistrik neki su od dijelova bh. prijestolnice odakle su se djevojke javljale i zahtijevale isključivo susret na njihovim adresama. Iza mnogih novinskih i internet-oglasa za ‘masaže’ kriju se seksualne usluge koje koštaju, u prosjeku, od 30 do 500 KM.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Maserke” kažu da svako zna o čemu je riječ, tako da nema razloga da se oglas drugačije formuliše. Najčešće se sa mušterijama dogovaraju da se nađu malo dalje od stana, kako bi vidjele otprilike o kome je riječ i da li će se upustiti u seks s njim. Cijene u udobosti stana se kreću od 80 do 100KM, oralni od 50 do 80 KM, mada cijena uvijek varira u zavisnost od želja klijenta.

Mnoge od tih djevojaka završe sa nekim oboljenjem ili kao ovisnice o drogama, a sretnima se u ovom poslu smatraju one koje doguraju do “visoke klijentele”. Te djevojke posao obavljaju u elitnim sarajevskim hotelima, na lokaciju ih dovozi taksista, a dok one obavljaju posao, njen “zaštitnik” čeka napolju i zajedno odlaze. Cijene ovih djevojaka su dosta veće, a za jednu noć mogu zaraditi i do 500 KM, piše Source.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zabrinjavajuća je činjenica da u posljednje vrijeme sve veći broj mlađih djevojaka ulazi u ovaj posao da bi se osamostalile, kupile sebi skuplju odjeću, šminku ili cipele, a kada shvate u šta su se upustile, već bude kasno da se vrate. Od usta do usta ide i priča kako srednjoškolke i za dopunu od 5 ili 10 KM pružaju usluge oralnog seksa, što najbolje oslikava koliko se spustila dobna granica kada je u pitanju pružanje seksualnih usluga.

Iz policije kažu da konstantno rade na iskorjenjivanju prostitucije u Sarajevu, međutim, obzirom da se ovaj posao preselio u stanove, organizatorima je teško stati u kraj jer se sve odvija pod velom lažnih oglasa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 1
    Share
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)