Prostitutka vlastiti dom pretvorila u ‘kuću grijeha‘ i zagorčala život komšijama: ‘Ovo je neizdrživo!‘

kina prostitutke 696x472 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Prostitutka iz Manchestera izbačena je iz svog doma te je završila na sudu nakon što su se komšije požalili na njezin “rad od kuće” tokom lockdowna uzrokovanog pandemijom koronavirusa.

Nicola Parry (29) imala je ‘glasne orgije’ s desetak muškaraca odjednom u svojoj kući u Woodhouse Parku, a klijenti su znali čekati na svoj red u automobilima ispred njezine kuće. Parry je inače bila zaposlena u jednoj javnoj kući u centru Manchestera, ali od novembar 2020. do februar 2021. nije mogla raditi ‘na svom radnome mjestu’ zbog mjera koje su uvedene zbog pandemije koronavirusom.

Umjesto toga, poslušala je vladine savjete o radu od kuće i svoj dom pretvorila u ‘Kuću grijeha’, u kojoj su ona i druge prostitutke prakticirale glasan seks u svako doba dana uz otvorene prozore, što je razbjesnilo njihove susjede.

Slučaj je završio na sudu, a navodi se kako je Parry jednog jutra zamolila komšije da se brine o njezinu 6-godišnjem sinu dok se ona brinula o svojim klijentima. Policija je morala intervenirati nakon što je jedna susjeda vodila dnevnik nezakonitih susreta u kući u kojoj su se izmjenjivale prostitutke, a jedan od ‘klijenata’ obratio joj se dok je bila u svom vrtu te se interesirao za njezine usluge.

Tokom tih mjeseci intenzivnog rada, dogodio se i jedan incident pa je Parry viđena kako stoji na krovu svog doma s pismom upozorenja u rukama, pritom glasno vičući: “Svi ste je*eni ku*vini sinovi! Ko se od vas žalio na mene? Sada imam je*eno pismo! Ko je to učinio?”

Kasnije je pak uhapšena zbog incidenta u kojem se skinula gola nasred kolnika za vrijeme prometne gužve, tvrdeći da je ‘morala privući pozornost vozača jer je bježala od klijenta zlostavljača’.

Parry sada živi iznad jednog salona za masažu, a priznala je da je kriva za optužbe koje su se odnosile na ne održavanje uredne kuće i kršenje javnog reda i mira. Istraga je započela u novembru prošle godine nakon što se Parry počela žaliti susjedima na nemogućnost rada u javnoj kući zbog covida-19.

Imala je nekoliko razgovora s predstavnikom stanara, te je bila upozorena na neprimjereno ponašanje. U sudskom se izvještaju navodi da je Parry također imala problema s kokainom te da se nalazi u teškoj situaciji. Trenutno joj je dopušteno kontaktirati svog maloljetnog sina samo jednom sedmično po sat vremena.

Parry je priznala krivnju i posjedovanje kokaina te mora odraditi 12-mjesečni dobrotvorni rad, koji uključuje i šestomjesečni program rehabilitacije zbog ovisnosti o drogama. Kažnjena je s 80 funti i mora platiti 180 funti sudskih troškova.