PROTESTOVALI U SARAJEVU: Zeničani još jednom pružili podršku (FOTO+VIDEO)

PROTESTOVALI U SARAJEVU: Zeničani još jednom pružili podršku (FOTO+VIDEO)

IMG_2364
Foto: Suad Baručija/072info

Kao što je javnosti već od ranije poznato da su Zeničani po drugi put odlučili pokazati solidarnost te pored protesta organizovanih u Zenici, zenički protestanti uz pomoć Almy Travel agencije pridružili su se jučer protestantima u Sarajevu.

Podsjećamo, jedna grupa Zeničana zaputila se u Sarajevo u 12.05 sati vozom dok je pak Unija studenata UNZE zahvaljujući besplatnom prijevozu također je krenula ispred zgrade Parlamenta BiH u Sarajevu kako bi se zajedno svi Bosanci i Hercegovci borili za svoja prava, tačnije za zakon o JMBG.

Portal 072info je i jučer jedini medij iz Zenice odlučio poći sa našim Zeničanima kako bi pored podrške i solidarisanja sa stotinama građana BiH zabilježio ove značajne dane jedinstva svih nacija. 

Podsjećamo, mala Belmina zbog koje se i pokrenula čitava tzv. "bebolucija" otputovala je sa svojima roditeljima avionom za Njemačku kako bi bila podvrgnuta operativnom zahvatu.

Kako je to izgledalo jučer u Sarajevu pogledajte u fotogaleriji i video zapisu našeg saradnika, Suada Baručije, a više fotografija uskoro potražite na našoj Facebook stranici. 

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica