Portal 072info

Provjeravate li partnerov mobitel? Zbog ovoga ne biste trebali

Ako imate razloga sumnjati u partnera, vrijeme je da sjednete zajedno za stol i popričate o tome što vas muči.

Ako ste u vezi, najbitnija stvar je imati povjerenje u partnera.

Jeste li se i vi našli u situaciji da su vas “zasvrbjeli prsti” kada je vaš partner otišao pod tuš i na stolu ostavio svoj mobitel?

Ako imate razloga sumnjati u partnera, vrijeme je da sjednete zajedno za stol i popričate o tome što vas muči i kakve sumnje imate jer “češljanje” po partnerovu mobitelu biste trebali izbjegavati barem zbog ovoga…

1. Možete napraviti više štete nego koristi

Posežete za partnerovim mobilnim uređajem u nadi da ćete razbistriti glavu i dobiti odgovore koje tražite. Ipak, može se dogoditi da zbog nedostatka povjerenja koje očito imate, neke stvari krivo protumačite. Kako ne biste u svojoj glavi složili neki najcrnji scenarij, radije razgovarajte i riješite nedoumice.

2. Crvić sumnje pretvorit će se u zmiju

Ako zbog nekog razloga izbjegavate razgovarati s partnerom, dogodit će se da ćete s vremenom u svakoj kretnji, svakoj izjavi, svakom telefonskom razgovoru vidjeti povode za dodatne sumnje koji će s vremenom malog crvića “pretvoriti” u ogromnu zmiju. Što više zadržavate za sebe ono što vas muči, to će vam svaki dan biti sve više prožet nepovjerenjem, piše TOI.

3. Vidite jedno, ali zapravo je nešto sasvim drugo

Poruke ili “smajlići” na koje ste naišli mogu vas u trenu izbaciti iz takta ne ostavljajući prostora za nikakva racionalna pojašnjenja. A može biti da ste jednostavno sve krivo protumačili i to može uništiti vezu. Čak i ako niste, sada vam nije ništa lakše, zar ne? Zato umjesto provjere, radije popričajte s partnerom.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box