TRI NOVE GRUPE Provjerite zašto je “Linguateam” sve traženiji centar za strane jezike?! (FOTO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Centar za strane jezike “Linguateam” Zenica sa pravom se ubraja u jedan od najrespektabilnijih centara u zeničkoj regiji, koji je za kratko vrijeme svog djelovanja učenje stranog jezika učinio pristupačnijim i lakšim. Sve navedeno rezultat je prije svega kvalitetnog kadra koji je sa početkom rada tri nove grupe proširen, a sve kako bi svakom kandidatom bila posvećena maksimalna pažnja na putu do usvajanja stranog jezika.

12030680_10207025193844759_1642003534_n

Danas će tako brojni polaznici raspoređeni u tri grupe početi sa prvim satom nastave, koji su jučer u ugodnoj atmosferi razgovarali o časovima učenja koji predstoje, a što su ocijenili kao odličan potez “Linguateama” koji su izdvojili vrijeme da ukažu šta ih to očekuje u narednom periodu. Vidno oduševljenje bilo je evidentno već nakon opuštenog informativnog druženja, a profesori engleskog, njemačkog, talijanskog i francuskog jezika dat će svoj maksimum kako bi kandidati usvojili neophodno znanje.

I dalje se Linguateam u Zenici izdvaja po najpristupačnijim cijenama kurseva, ali ipak ne prestaju sa inovacijama. Tako je u toku upis u grupe Linguakids – za učenike osnovnih škola i Linguateens – za učenike srednjih škola. Osim navedene dvije grupe, još uvijek se svi zainteresovani mogu prijaviti i za upis na intenzivne i standardne tečajeve.

Da ne prestaju oduševljavati zaljubljenike u strane jezike pokazatelj je i kurs francuskog i italijanskog jezika, a koji počinje narednog mjeseca za koji se još uvijek svi zainteresovani mogu prijaviti. Nastavu će, kako je to slučaj i sa aktuelnim kursevima, predvoditi isključivo obrazovani profesori i to mr. Irma Jusufuović, koja će se pridružiti Linguateam-u profesora sa izuzetnim znanjem i lakoćom u pojašnjavaju svih pojedinosti koje zanimaju kandidate. 

Tako svi zainteresovani još danas mogu biti dio velikog broja polaznika najaktuelnijeg centra za strane jezike u gradu, koji će zasigurno ispuniti vaša očekivanja.

Sve detaljnije informacije možete dobiti putem broja telefona 062/890-439 i 061/084-709, a možete ih posjetiti i na Facebook-u klikom OVDJEa šta smo to zatekli tokom posjete Linguateam-u pogledajte u fotogaleriji?!

[flagallery gid=636]