Provod za pamćenje u Randersu uz Neru i Gocu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Randers

U posljednje vrijeme grad Zenica počeo se buditi kada govorimo o noćnom životu, a sve to zahvaljujući urbanom 'Randersu' koji svojom lokacijom i ugodnim osobljem nastoji Zeničanima ponuditi pravi provod. Tako je postala tradicija da svi posjetioci Randersa sa sobom ponesu pozitivne impresije, te se svakodnevnu vraćaju upravo u objekat tik uz rijeku Bosnu koji iznova impresionira sve one koji ga posjete. 

Proteklih mjesec dana vrijedno se radilo na rekonstrukciji objekta, te se kako to obično biva akcenat stavlja na njihove goste kojima se nastoji obezbijediti pravi ambijent i ugodni trenuci. Tako su prvu i drugu noć Bajrama sve posjetioce Randersa zabavljali neprikosnoveni Nero i Goca, oduševljavajući prisutne velikim hitovima. Valja istaći kako se obje noći tražilo mjesto više a što je još jedan od pokazatelja kako je i zenička javnost prepoznala vrijednosti i kvalitete ovog urbanog zeničkog objekta.

Zenički hram dobrog provoda zasigurno se može ponositi što je u Zenicu donio život i dobar provod, a ako je suditi po dosadašnjim dešavanjima, vlasnik Randersa već planira neke nove događaje ne izostavljajući one provjerene poput nastupa popularnog muzičkog dvojca Nere i Goce.