7 14
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Svijet / Vijesti

Džil Bajden (Jill Biden) dala je svoj prvi samostalni intervju od kada je na funkciji američke Prve dame.

Ona je u emisiji “Keli Klarkson šou” otkrila će prvo uraditi nakon pandemije, a voditeljki, inače poznatoj američkoj pjevačici, ponudila je nekoliko mudrih savjeta o razvodu. Pobjednica američkog Idola i voditeljka Keli Klarkson je prošlog juna podnijela zahtjev za razvod braka, zbog čega je Džil (69) podijelila svoje iskustvo sa razvodom braka, ali i dobre stvari koje mogu proizići iz takve promjene.

Džil, koja se razvela od svog prvog supruga Stivensona 1975. godine, rekla je Klarksonovoj da želi da joj uputi “nekoliko riječi koje bi joj rekla da joj je majka”.

– Znate, majka mi je uvijek govorila da će sutra biti bolje. I ako idete dan za danom, stvari će biti bolje – kazala je.

Bivši suprug Prve dame tvrdi da im je brak pukao jer je imala aferu sa sadašnjim predsjednikom Džo Bajdenom (Joe Biden), što je otkrio za “Dejli mejl” prošlog avgusta.

Ljepota i moda

– Sad se osvrćem na to i mislim da se nisam razvela, ne bih upoznala Džoa. Ne bih imala lijepu porodicu koju imam sada. Dakle, zaista mislim da se stvari događaju najbolje. Ne znam koliko je vremena prošlo od tvog razvoda, Keli, ali s vremenom zacijeliš toliko da ćeš da budeš iznenađena. Ja jedva čekam da taj dan dođe za tebe – poručila je Džil Klarksonovoj.

Voditeljka je upijala njene savjete, povremeno potvrdno klimajući glavom.

– Nazvat ćeš me jednog dana i reći ćeš: “Hej, Džil, bila si u pravu” – dodala je Prva dama.

Džil i Džo Bajden više puta su javno izjavili da su počeli da se zabavljaju prije više od 40 godina nakon što su se zaljubili na sastanku na sljepo.