Portal 072info

Prva stvar koju bi trebalo da uradite u krevetu

Budite darežljivi do vhunca. Prema istraživanju časopisa Social Psychological and Personality Science, ukoliko se fokusirate na ono za čim vaša partnerka žudi u krevetu, povećaćete i vaše uzbuđenje.

Istraživači su poučavali spremnost da se izađe u susret seksuanim potrebema partnera, kod parova koji su već dosta dugo u vezi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Obje strane su ispunjavale dnevnu anketu koja je naravno bila u vezi sa seksom, čitave tri nedelje. Četiri mjeseca kasnije, darežljivi ljubavnici su prijavili viši nivo svakodnevnog uzbuđenja kao i veću želju za vođenjem ljubavi sa svojom partnerkom nego oni koji su u krevetu, pa da se tako izrazimo, u krevetu bili “škrti”.

Kako daješ tako ti se i vrati

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Ima mnogo istraživanja koje su dokazale da kako ako si darežljiv prema drugima, da je to dobro i za vas”, kaže doktorica Amy Muise sa univerziteta u Torontu, a taj efekat dobrog osjećaja je još intenzivniji ako se odnosi na vas i vašu parnetrku.

Plus, da se ne lažemo, ne postoji veći podstrekač samopouzdanja od svijesti da možete da zadovoljite potrebe vaše partnerke u krevetu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Napravite mjesto i za kompromis

Međutim, ukoliko se fokusirate samo na njene želje, a zanemarite svoje, nećete dobiti isti rezultat. Rješenje: Ciljajte na kompromis.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako vi obično vršite oralni seks na njoj, zato što ona voli da to uključi u predigru, provjerite da li je ona za nešto što vi želite, kao štu su na primjer seks pod tušem ili jutarnji seks prije posla. Na taj način ćete oboje imati osjećaj kao da izlazite u susret jedno drugom.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME