Portal 072info

PRVI MENADŽERSKI PARTY: Ne propustite DJ RUVEX i nesvakidašnji događaj u Zenici @ Cabaret Club (1.8.)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dvadesetdvogodišnji Zeničanin, Hanad Džehverović, kojeg šira javnost zna iz svijeta muzike i benda Sixpack odnedavno se profesionalno počeo baviti i menadžerskim poslom. Tako će zenička javnost u narednom periodu moći uživati u najboljem provodu u grad, ukoliko posjete Cabaret Club Lounge, gdje će uživati u sadržajima za koje će biti zadužen vjerovatno najmlađi menadžer u Zenici.

Kako ističe, javnosti želi ponuditi nešto sasvim novo, da osvježi trenutnu atmosferu uvođenjem novih i primamljivih događaja. Tako obećava da će Cabaret Club Lounge ponuditi za svakog po nešto, od onih koji vole jesti i piti, do onih koji uživaju u nesvakidašnjim događajima.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Njegov prvi party “First manager’s party” bit će održan u subotu, 01. augusta, kada će se predstaviti ali i pokloniti ovaj događaj brojnoj zeničkoj javnosti koja će ga i u narednom periodu podržati. Dodaje kako će “Menager’s party” biti upriličen mjesečno, gdje posjetioce Cabaret Club Lounge-a očekuje uvijek nešto posebno, a osim događaja bit će obezbijeđene nagrade.

Uvjereni smo kako ćete predstojeću subotu provesti u Cabaret Club Lounge, uživajući u prvom menadžerskom partiju mladog Džehverovića, a za odličan provod biće zadužen DJ Ruvex, kojeg zenička javnost nema često priliku slušati u Zenici.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Jedan od najboljih DJ-eva u zeničkoj regiji i šire i uspješan producent samo su neki od razloga da u subotu posjetite Cabaret Club Lounge.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6