PRVI PUT JE BESPLATNO, A ONDA MORA DA SE PLATI: Dušan nastavlja sa optužbama za mito

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Kao bomba odjeknula je priča kandidata “Zvezda Granda” Dušana Vukadinovića da mu je pjevačica Snežana Đurišić tražila novac kako bi prešao u naredni krug takmičenja, kao i to da je navodno u dilu sa bivšim direktorom “Granda”, Sašom Popovićem.

Saša je sve demantovao, dok je Snežana Đurišić najavila tužbu protiv bivšeg takmičara kojem je bila mentor.

Dušan je ispričao svoju stranu priče.

-Meni nije tražila pare, direktno je tražila mojoj majci. A meni je indirektno tražila. Ja sam naslućivao iz njene priče: “Ne radim ja ovo za džabe”, rekla je. Čak i na prvom našem susretu preko video poziva ona rekla: “Ovo ti sve dobijaš besplatno”. Ona je rekla: “Prvi put je besplatno” – počeo je priču za Mondo Dušan, koji nije mogao da kaže koliko mu je tražila Đurišićka, jer mu majka nije konktetno rekla o kojoj je cifri riječ:

-Ne mogu da kažem jer mi majka nije rekla kolika je cifra, sigurno da je bio neki iznos. Ona je rekla direktno majci da traži novac. Sad koliko je ona tražila, stvarno ne znam koliko je ona mislila da ćemo joj dati – priča Vukadinović.

Prokomentarisao je i poruku koju je poslao Snežani Đurišić.

-Kada sam se vraćao iz Beograda do Podgorice u vozu, ja sam njoj poslao dvije poruke za koje ne znam da li je vidjela. A ovo što je Saša pokazao ono je isjekao što mu je odgovaralo, gdje ispada da sam napisao da sam ja genije za sve njih, što nije tačno. U poruci stoji da sam ja rekao da sam za Mariju Šerifović genije, i pri tome stojim i dalje, genije sam u svakom smislu, jer ona mi nikada nije dala glas, gdje sam bio dobar. Rekao sam da sam za njih genije i uvijek ću biti. I za Sašu Popovića sam genije, evo sad kažem. Ne mogu da budem genije za Snežanu Đurišić, ali za neke kao Marija Šerifović ja sam genije. Možda su čuli od Snežane pa me nisu pustili – rekao je Dušan o ostalim članovima žirija.

Informer