Portal 072info

PSIHIČKE PRIPREME: Hoće li Konjić opet komentarisati utakmicu Zmajeva?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

I dok su Bosanci i Hercegovci mogli biti ponosni na nedjeljnu igru naših Zmajeva, koji su i pored nesretnog poraza pružili sjajnu igru i možda čak i dominirali u odnosu na favoriziranu Argentinu, ugođaju gledanja utakmice, prema mišljenju brojnih navijača, uveliko je naštetio komentatorski par koji su sačinjavali Velid Spaho i bivši bh. reprezentativac Muhamed Konjić.

konjic1Ovo se posebno odnosi na potonjeg, koji i pored neobičnog akcenta i ne baš najpravilnije dikcije, tokom čitavog meča nije uzimao ni trenutak predaha u komentiranju. Među građanima koji su negodovali zbog komentatora našao se i akademik Abdulah Sidran, koji je njihov rad prokomentirao sljedećim riječima:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Još uz sve to, televizija BiH nam pošalje dva najgora komentatora, i po jezik i po utakmicu, da prenose iz Brazila, pa narod okreće kanale i traži gdje će drugo gledati prijenos… Ili, na koncu, mora utišati ton svog televizora.”

No, kako su Bosanci narod poznat po dobrom humoru, neizostavna je bila satirična kritika prenosa utkamice, koju možete vidjeti na priloženoj slici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

I da, Muhamed Konjić će komentirati i sljedeće dvije utakmice reprezentacije BiH.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)