Pucao u tinejdžera jer je gay pa guglao „kako da se izvučem sa ubistvom“

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Malachi Robinson iz Kansas City priznao da je 2019. godine ubio gay tinejdžera u šumi, u koju ga je prethodno namamio obećavši mu oralni seks.

Robison se već tri godine nalazi u pritvoru i očekuje se da će se 15. decembra ove godine održati završeno suđenje. Ukoliko bude proglašen krivim prijeti mu kazna doživotnog zatvora bez uslovnog otpusta, piše Huff Post.

„Ovaj zločin je podsjetnik da su zločini iz mržnje prema LGBTQ+ osobama stvarni i da treba da se suočimo sa njima“, rekla je zamjenica državnog tužioca Kristin Klark.

ČITAJ JOŠ:  TRAGEDIJE: Poginuo na putu gdje mu je brat stradao prije 18 godina

Pakleni plan

Pucnjava se dogodila u blizini biblioteke u Kansas Cityu 29. maja 2019. godine. Žrtva koja je identifikovana sa inicijalima M.S.

Robinson je priznao da ga je tinejdžer pitao da li može da ga doda za prijatelja na Facebooku. Dok su se dopisivali, M. S. se raspitivao o Robinsonovoj seksualnoj orjentaciji, a zatim je rekao i da treba da se sastanu u toaletu biblioteke.

Robinson je rekao da nije gay, ali je pristao na oralni seks za pet dolara, a zatim mu je predložio da se nađu van zgrade.

ČITAJ JOŠ:  Donald Trump zaprijetio vojskom kako bi prekinuo nerede u SAD-u

Mladić nije znao da je Robinson sve vrijeme slao djevojci skrinšotove na kojima se nalaze poruke koje su razmjenjivali.

“Mogao bih da upucam ovog dječaka, ako pokuša neko gay sra*e”, napisao je Robinson devojci.

Kada su se našli u šumi, Rombinson je izvukao pištolj i u tinejdžera ispalio osam metaka, od kojih su tri pogodila dječka u grudi. Odmah je prevezen u bolnicu u kojoj je preminuo nakon dve nedjelje.

Robinson je kasnije djevojci i bliskom rođaku priznao zločin i pravdao se da je to učinio jer je tinejdžer pokušao neko gay sra*e.

ČITAJ JOŠ:  Biznis solarnih elektrana u BiH: Investitori se snalaze na razne načine, vlasti nije briga…

Zatim na Google pretraživao “kako da se izvučem sa ubistvom” i “kako znati da li te traži policija”. Ali, to mu nije mnogo pomoglo i na kraju je uhapšen.

N1

GODISNJICA
MARKETING