Pukla još jedna ljubav? Poznati nogometaš porijeklom iz BiH skinuo vjenčani prsten

Franka Vedran Corluka oktobar2021 IG
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nekad je prsten bio na ruci, sada je čini se – na muci!

Kada je vjenčani prsten skinuo nogometaš Šime Vrsaljko – svi su počeli šuškati kako se razveo, a onda, slijedeći taj trag tko ga nosi a tko ne – zapitali smo se – je li bračna kriza nastupila i kod Franke i Vedrana Ćorluke?!

Vratija se Šime u Zadar bez prstena i svi su našeg nogometnog reprezentativca odmah razveli od supruge Metee s kojom se vjenčao 2017. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Brunu. I nije to sve, obrisao je Vrsaljko sve njezine fotografije s društvenih mreža – i tu je ljubavi – ako je suditi prema medijskim napisima – došao kraj. Sljedeći taj trag bacili smo oko na prste drugih reprezentativaca i zapazili da je još jedan bivši Vatreni – prošlog vikenda vidno dobro raspoložen – skinuo prsten i dobro se zabavljao u centru Zagreba, piše RTL Exkluziv.

Vedran Ćorluka Čarli. Uvijek na listama najzgodnijih i napoželjnijih, no otkako se 2018. godine u Istri vjenčao s pjevačicom Frankom Batelić – nema ga nigdje osim na travnjaku. Čarli se očito vratio i tu i tamo priušti si malo oduška uz društvo. No – kako vjenčanog prstena na ruci nema svi se pitaju – gdje je Franka i jesu li i njih snašle nevolje u raju?

Krajem juna Vedran je izbrisao Instagram profil, a na Frankinu posljednja posveta Vedranu ona je sredinom jula. Ostale fotografije posvećene su sinu Viktoru.

“Lakše mi je biti treniran u klubu nego da ja treniram da dođem na tu neku razinu, to žena više sad ću ja pohvatati bla bla..j apreuzeti važniju ulogu”, pojasnio Vedran Ćorluka, koji je rođen u Bosni i Hercegovini, u Derventi, a nastupao za Hrvatsku.

A koliko važnu ulogu u njihovu braku ima prsten za sada se ne zna. Franka svoj i dalje nosi – a Vedran ga je možda baš te večeri kad je snimljen – zaboravio doma u njihovoj, 15 miliona vrijednoj zagrebačkoj vili, piše RTL Exkluziv.

GODISNJICA
MARKETING