Portal 072info

PUTOVANJE ĆE VAM OTVORITI OČI: Otkrijte kakva je vaša veza i upoznajte partnera

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mnogi stručnjaci za ljubavne odnose i veze smatraju kako su putovanja idealna prilika za upoznavanje stvarnog stanja vaše veze i potpuno su u pravu. Ipak ćete biti zajedno 24 sata dnevno, nekoliko dana zaredom, daleko od prijatelja i obitelji, i imat ćete priliku bolje nego ikad saznati mnogo toga jedno o drugome i o vašoj vezi, prenosi Cosmopolitan. A evo i koje će vam to 4 situacije najviše otvoriti oči:

Vječno kašnjenje

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kao kada na primjer ustanete ujutro i malim prstom udarite u krevet pa imate osjećaj da vam je cijeli dan krenuo po zlu (a činjenica je da vam ga je samo pokvario udarac malim prstom koji vas je instantno pretvorio u dežurnog mrzovoljka), tako i pogrešan početak putovanja može upropastiti kompletno iskustvo koje bi prvenstveno trebalo biti zabavno. Kako se vi i partner nosite s kašnjenjem na autobus, voz, let ili bilo što drugo, možda će vam otkriti puno toga o vama, ali definitivno putovanje možete započeti i na bolji način pa gledajte kako kašnjenje izbjeći.

Promjena planova

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dolazite na željeno odredište i saznajete da su određene aktivnosti/planovi/događaji otkazani i da odjednom imate rupu u rasporedu. Ovakve su situacije na putovanjima puno češće nego što mislite i upravo su one idealna prilika da maksimalno uživate. Spontano istražujte mjesto, otkrijte nešto što možda niste imali u planu ili jednostavno uživajte u maženju i romantičnoj večeri. Najgore što se može dogoditi vama i vašoj vezi je da se u takvoj situaciji posvađate s partnerom i da oboje histerizirate, dramite i vičete kao da su vam sve lađe potonule. Zapamtite da najbolje priče i iskustva nastaju potpuno spontano!

Surfanje različitim valnim duljinama

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Planirate savršen odmor, ali iako imate najbolju namjeru uživati i zabaviti se u njegovom društvu, sve vam je jasnije kako ćete to teško postići. I to iz jednostavnog razloga što je njemu idealan odmor izležavanje na plaži ili uz bazen, dok je vama idealan odmor bungee jumping, rafting ili bilo koja druga adrenalinska poslastica. Drugim riječima, vi ste na različitim valnim dužinama, ali ono što ne smijete zaboraviti je to da su, i u ovakvim situacijama kao i u vezi uopće, najvažniji kompromisi. Oboje smanjite vlastita očekivanja i povećajte žrtvu i na kraju ćete oboje biti sretni i zadovoljni.

Izgubljeni u nepoznatom

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Izgubiti se negdje može biti jako zabavno i može se prevoriti u potpuno novi, neplanirani, urnebesno dobar provod, ali ako ste u stisci s vremenom, lutanje može biti kap koja je prelila čašu i koja vas je dovela do ruba živčanog sloma, baš kao i on. Nastojte se smiriti, smisleno pronaći put, upitati nekoga za smjer i savjet i biti ljubazni jedno prema drugom. Timski rad najbrže će vas izvući iz nevolje, dok će vas paničarenje i živci samo uvaliti u još dublje probleme.

– See more at: http://bhindex.info/putovanje-ce-vam-otvoriti-oci-otkrijte-kakva-je-vasa-veza-i-upoznajte-partnera/#sthash.pM4WjCgQ.dpuf

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME