Putovao iz Austrije čak 13 sati kako bi glasao u Mostaru

Screenshot 2020 12 20 at 20 22 56 780x405 1 696x361 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Već sutra nema žaljenja ako danas nisi izašao i zaokružio ljude koji će odlučivati o budućnosti grada, hrvatskih institucija i hrvatskog naroda – napisao je Pandža.

Mladi hrvatski aktivist iz Mostara i član austrijske Platforme za kršćansku demokraciju Robert Pandža s adresom u Beču objavio je na svom Facebook profilu kako je putovao punih 13 sati kako bi stigao u Mostar i obavio svoju građansku dužnost na Lokalnim izborima, javlja Hrvatski Medijski Servis.

ČITAJ JOŠ:  UŽAS U BIH: Pas ugrizao djevojku, vlasnik se odšetao

“13 sati puta i maltretiranja po granicama da stigneš na izbore i glasaš. Zato nema opravdanja, izađite na izbore – svaki glas je važan!”, napisao je Pandža uz stihove pjesme “Ponosna moja je zemlja Hercegovina”.

“Taman sam ušao u BiH. Pisao sam o svom putovanju kako bih možda još nekoga zamislio da izađe na izbore. Ovo su povijesni izbori za Mostar i za Hrvate u BiH, stoga danas nema izgovora da budemo neodgovorni i lijeni. Već sutra nema žaljenja ako danas nisi izašao i zaokružio ljude koji će odlučivati o budućnosti grada, hrvatskih institucija i hrvatskog naroda”, izjavio je za HMS ovaj mladi aktivist.

ČITAJ JOŠ:  UŽAS U BIH: Pas ugrizao djevojku, vlasnik se odšetao
GODISNJICA
MARKETING