Rada Manojlović se ogriješila o sestru: “Bila sam grozna prema njoj”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Rada Manojlović nikada nije krila koliko je vezana za svoju porodicu, te da sa sestrom Majom ima posebno dobar odnos.

Pjevačica voli da provodi vrijeme sa njom i najlepše zajedničke momente umije i da podijeli s fanovima putem društvenih mreža, međutim, kada su bile male – moralo je striktno da bude po njenom.

  • Bile smo djeca za poželjeti. Imale smo drugarice, tako kao mi, siromašne, ali su znale da prave takve scene i skandale kada im se nešto ne kupi. Nama se lijepo kaže da se nema za to, mada nismo nikakvo opterećenje bile roditeljima i zaista smo bile zahvalne. Tada je bilo tata i mama idu na njivu, a sestra i ja sređujemo po kući – počela je svoju priču Rada, pa je dodala:
  • Bila sam grozna prema sestri, u svari u fazonu ja sam starija i moraš da me slušaš. Čak i kada nisam bila u pravu, moralo je da bude po mom. Mislila sam da, ako sam starija, da sam pametnija, to mi se jedino ne sviđa u mom ponašanju, ali dobro, bile smo djeca – objasnila je.

Kao mlade, njih dvije su ostale bez majke i to je svakako ostavilo traga na njih. Pjevačicu danas posebno čini sretnom to što je uspjela da ispuni njenu želju i postane uspješna u svom poslu.
Iako je mlada ostala bez majke divne uspomene urezane su joj duboko u srcu, a ono što je posebno čini sretnom je što je ispunila njenu želju i postala uspješna u svom poslu.

  • Za mene se oduvijek znalo, jer sam ja prvo propjevala, pa progovorila (smijeh). Više sam bila tatino dijete, nekako sam bila muškarača ali sam voljela sa majkom da podijelim svoje simpatije i da joj se žalim. Voljela sam uvijek da čujem njeno mišljenje o momcima koji su mi se dopadali jer je ona uvijek nepogriješivo procjenjivala. Kada kaže da joj se neki ne dopada uvijek je bila u pravu – prisjećala se Manojlovićeva u emisiji „Iz profila”, govoreći o svojoj porodici, te odnosima unutar nje.

alo

GODISNJICA
MARKETING