Portal 072info

Radnik u mrtvačnici silovao 100 ženskih leševa: “Osjećao se na seks” poslije posla

Kenneth Douglas, 60-godišnji radnik mrtvačnice u Hamiltonu, u američkoj državi Ohio, priznao je federalnim agentima da je između 1976. i 1992. imao seks sa više od 100 leševa žena tokom noćne smjene.

U tužbi u kojoj je okrivljena strana okrug Hamilton, kao Douglasov poslodavac, ovaj nekrofil je priznao da je bio pijan i drogiran dok je činio bizarna krivična djela.

– Samo bih se popeo na njih i skinuo pantalone. Ako ne bih pio prije polaska na posao, to se ne bi desilo. Uzeo bih krek i ulazio, popio bih i ulazio – rekao je Douglas istražiteljima.

Amerikanac je 2008. osuđen za odvratno zlostavljanje leša nakon što je priznao da je imao seks sa lešom 19-godišnje djevojke koja je ubijena i skoro obezglavljena u napadu iz 1991. godine.

On je 2012. priznao da je imao seks sa još dva leša. U slučaju žene koja je ubijena, on je naveo da je to učinio istog dana kada se ubistvo desilo.

Sada je Douglas priznao seks sa više od 100 leševa žena, od kojih su se mnogi slučajevi odnosili na tijela položena u mrtvačnici zbog autopsije.

Njegovi zločini su otkriveni kada je DNK iz njegove sjemene tečnosti nađena u jednoj od žrtava 2008. godine. David Steffan, ubica te žene priznao je da ju je ubio, ali je negirao da je silovao žrtvu.

Okrug Hamilton sada tuže porodice tri Douglosove žrtve, zbog toga što u mrtvačnici nije bilo nikakve kontrole toga što nekrofil čini.

Tužbu je podržala i Douglosova supruga, koja je upozoravala upravu da se on “osjeća na seks” kad se vrati s posla, ali je nisu slušali i poručili joj da više ne zove.

Podijelite članak