RAMAZANSKI POKLON PAKET: Pekara ‘Ekmek’ i 072info vas nagrađuju

RAMAZANSKI POKLON PAKET: Pekara ‘Ekmek’ i 072info vas nagrađuju

EKMEK

Povodom nastupajućeg mjeseca ramazana, portal 072info objavljivat će prilagođen ramazanski program, koji će svakodnevno biti dostupan svima vama. Ramazanske priče, vrijeme sehura i iftara, razgovori sa muftijama, imamima i mnoštvo drugog sadržaja moći ćete pratiti na portalu 072info.

Sve navedeno omogućit će vam sponzor našeg ramazanskog programa PEKARA EKMEK, Goraždanska bb Zenica, koji narudžbe za cjelokupan i najkvalitetniji asortiman svojih tradicionalnih proizvoda primaju i na broj telefona 032/423-444. Iskustvo, tradicija, kvalitet samo su neki od razloga da posjetite upravo ovu pekaru, te da svoj iftar upotpunite njihovim proizvodima, na dobro poznatoj adresi Goraždanska bb (preko puta Osnovne škole “Edhem Mulabdić”) i u Travničkoj ulici na adresi fra Ljube Hrgića 1.

Portal 072info u saradnji sa pekarom Ekmek nagradit će svoje čitatelje poklon paketima pekare “Ekmek”, a sve što treba da uradite kako biste učestvovali u ovoj nagradnoj igri jeste da prije svega budete član naše Facebook stranice, te da pratite kada će naša redakcija na našoj Facebook stranici objaviti reklamnu fotografiju sa natpisom nagradna igra, te da istu podijelite na svoj Facebook profil. 

Nakon što ste izvršili razmjenu fotografije na svom Facebook profilu, neophodno je da petkom u periodu od 17.00 do 17.30 budete uz našu Facebook stranicu, kako biste vidjeli ime dobitnika nagradne igre. Ukoliko ste osvojili poklon paket pekare “Ekmek” još samo preostaje da nam pošaljete poruku sa Vašim imenom i prezimenom na našoj Facebook stranici.

Želimo vam puno sreće, te vam se unaprijed zahvaljujemo na učestvovanju u nagradnoj igri koju su vam omogućili portal 072info & pekara Ekmek. Svoj poklon paket možete podići u Ekmek pekari koja se nalazi preko puta Osnovne škole Edhem Mulabdić (bivša Sead Škrgo). Više informacija o načinu preuzimanja poklona saznat’ ćete prilikom javljanja na našu Facebook stranicu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS