Portal 072info

RAMAZANSKI POKLON PAKET: Pekara ‘Inpek’ i 072info vas nagrađuju

Poslovnica pekare za preuzumanje poklon paketa

Povodom nastupajućeg mjeseca ramazana, Portal 072info objavljivat će prilagođen ramazanski program, koji će svakodnevno biti dostupan svima vama. Ramazanske priče, vrijeme sehura i iftara, razgovori sa muftijama, imamima i mnoštvo drugog sadržaja moći ćete pratiti na Portalu 072info.

Sve navedeno omogućit će vam jedan od sponzora našeg ramazanskog programa PEKARA INPEK Zenica (Sarajevska 11b, dežurni telefon 062 678 788),  koja proizvodi ekološki hljeb a iz svoje bogate ponude proizvoda izdvajaju pšenišni i dijabetski hljeb.. Iskustvo, tradicija, kvalitet samo su neki od razloga da posjetite upravo ovu pekaru koja vam je dostupna na više lokacija u gradu, te da svoj iftar upotpunite njihovim proizvodima.

Portal 072info u saradnji sa pekarom Inpek nagradit će svoje čitatelje poklon paketima pekare, a sve što treba da uradite kako biste učestvovali u ovoj nagradnoj igri jeste da prije svega budete član naše Facebook stranice, te da pratite kada će naša redakcija na našoj Facebook stranici objaviti reklamnu fotografiju sa natpisom nagradna igra, te da istu podijelite na svoj Facebook profil.

Nakon što ste izvršili razmjenu fotografije na svom Facebook profilu, neophodno je da u periodu od 16.00 do 16.30 sati budete uz našu Facebook stranicu, kako biste vidjeli ime dobitnika nagradne igre. Ukoliko ste osvojili poklon paket pekare “Inpek” još samo preostaje da nam pošaljete poruku sa Vašim imenom i prezimenom na našoj Facebook stranici kako bismo se dogovorili oko detalja u vezi sa načinm preuzimanja poklon paketa.

Podijelite članak