Portal 072info

RAMO ISAK: O podršci sportskim talentima

PROMO – IZBORI 2016 – Mr. Ramo Isak, kandidat za gradonačelnika Zenice, dugogodišnji je istaknuti sportista iz oblasti borilačkih vještina.

Kao takav on uvijek posvećuje pažnju i pruža nesebičnu podršku razvoju sporta i sportskih talenata. Jedna od poznatijih sportskih organizacija iz Zenice koju on podržava i sponzorira je i TaeKwonDo Akadeija ‘Jale’, koja za treniranje borilačkog sporta taekwondo okuplja djecu i omladinu različitog uzrasta i pola.

Sve to iz razloga kako bi se naša omladina uz redovne školske aktivnosti bavila i sportom i na taj način pravilno društveno usmjeravala izvan domašaja ‘uličnog odgoja’.

TaeKwonDo Akadeija ‘Jale’ u subotu je organizovala jednodnevni izlet u odmaralište Bistričak, gdje su svojim roditeljima, prijateljima, izletnicima i sponzoru kluba mr. Rami Isaku demonstrirali dio vještina koje su stekli na treninzima sa svojim trenerom Jasminom Mujanovićem.

U svečanom obraćanju mr. Ramo Isak je izjavio da je veoma zadovoljan radom Akademije, te da se nada da će se u budućnosti i oficijelno bodovno valorizovati zvanje majstora borilačkog sporta na konkursima za pripadnike policije, zaštitarskih i drugih sigurnosnih organa. Naglasio je da bavljenje sportom pravilno odgaja našu djecu i omladinu.

velikiizbori

[Galleries 835 not found]

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box