RAMO ISAK: Obraćanje građanima Zenice

Podijelite vijest

Kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak zahvaljuje se svim građanima Zenice koji su mu proteklih dana iskazali maksimalnu podršku, kako na njegovom facebook profilu, tako i hiljadama telefonskih poziva, SMS poruka i na drugi način.

Ako se uzmu u obzir i ankete prestižnih portala o najprihvatljivijem kandidatu za gradonačelnika, na kojima je ubjedljivo pobijedio, jasno se nameće zaključak da je došlo vrijeme da se ostvare demokratske promjene u Gradu Zenica.

Putem ovih promjena osigurat će se mogućnost novih investicionih ulaganja, privrednog i ekonomskog razvoja i otvaranje novih radnih mjesta. Mr. Ramo Isak porućuje građanima da ih na putu implementacije razvojnih programa Stranke demokratske aktivnosti ASDA Zenica nikada neće iznevjeriti, te da će njegova kancelarija biti ‘cijeli grad i svaka mjesna zajednica’. Uz neposrednu komunikaciju, svi građani će imati podjednaku šansu da predstave svoje probleme i iznalaze najbolje načine za  njihovo rješavanje.

Zbog toga kandidat za gradonačelnika, mr. Ramo Isak, poziva građane Zenice da iziđu na izbore i daju svoj glas demokratskim promjenama. Naši građani su najveća snaga društva i mislim da je došlo vrijeme da prestanu biti samo ‘glasovi’ do sada sigurne tzv. ‘glasačke mašinerije’, nego aktivni i dostojanstveni subjekti i kreatori modernog načina života za sebe i svoje porodice. Akobogda! Zajedno smo jači!

PROMO