RANDERS: Gledajmo zajedno utakmicu i bodrimo naše ZMAJEVE do pobjede

1305485_10201555050134585_669509108_n

Obzirom da je atmosfera u poznatom zeničkom kafiću Randers, tokom gledanja prethodne utakmice u petak između Bosne i Hercegovine i Slovačke, bila na pravom vrhuncu, ljubazno osoblje i vlasnik ovog poznatog zeničkog objekta, odlučili su se da i večeras Zeničanima ponude odličan provod uz zajedničko gledanje za sve nas važne kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu, između selekcija Slovačke i Bosne i Hercegovine. 

Protekla utakmica, iako je igrana na haremu bosanskohercegovačkog fudbala, na stadionu Bilino polje, Caffe-bar Randers bio je popunjen do posljednjeg mjesta, te su pojedini stajali i s druge strane ulice i uživali u atmosferi koja se stvorila u ovom kafiću. 

Iako je veliki broj Zeničana otputovao za Žilinu, svi vi koji još uvijek niste odlučili gdje da gledate večerašnju utakmicu, pravi izbor za vas je užarena i zaista najbolja atmosfera u gradu uz ljubazno i uvijek raspoloženo osoblje, u Caffe-bar Randersu. 

Utakmica između Slovačke i Bosne i Hercegovine, igra se večeras, a direktan prenos omogućen je na FACE TV-u, s početkom od 20:15.

 Svi u Randers da zajedno bodrimo naše Zmajeve, te da im uz tu najljepšu moguću sliku prenesemo poruku … da smo večeras SVI UZ NJIH!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE