RANDERS: Izvlačenje dobitnika ulaznice, hostese i muzika uživo uz live prenos (05.09.)

RANDERS: Izvlačenje dobitnika ulaznice, hostese i muzika uživo uz live prenos (05.09.)

Caffe bar Randers Zenica

Stalni posjetioci Caffe bar Randers(a) upoznati su već od ranije kako svi oni koji su konzumirali Karlovačko pivo u objektu, učestvuju u izvlačenju ulaznice za predstojeću utakmicu naše reprezentacije Bosne i Hercegovine u Žilini kada će se sastati sa Slovačkom.

Iako su se mnogi ovih dana pitali gdje će biti izvlačenje dobitnika, glavni sponzor ove nagradne igre Karlovačko pivo također je prepoznao poslovanje i kvalitet objekta Randers, te su odlučili da izvlačenje dobitnika bude upriličeno upravo u tom objektu.

Izvlačenje dobitnika održat će se u četvrtak 5. septembra, a pored hostesa i niza iznenađenja uživat ćete i u muzici uživo, a za koju će biti zadužen dobro poznati i provjerni dvojac Nero i Goca. Valja istaći kako će se cjelokupno izvlačenje ali i preostali dio večeri u kojem ćete uživati uz muziku uživo prenositi uživo na našem portalu, a što je još jedan od pokazatelja ozbiljnosti i profesionalnosti trenutka izvlačenja i cijele večeri.

Pred vama je uistinu događaj koji će se dugo pamtiti, a svi oni koji ne budu mogli biti u Randersu i koji se nalaze u dijaspori, na trenutak će moći ‘proviriti’ u ovaj najurbaniji objekat u Zenici putem našeg portala.

Ne zaboravite, četvrtak 5. septembar, Caffe bar Randers, noć koja će se dugo pamtiti!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE