RANDERS: Protekli vikend ostao u znaku dobrog provoda

RANDERS: Protekli vikend ostao u znaku dobrog provoda

RandersNeroiGoca (3)

Prethodni vikend svim posjetiocima Randersa ostat će u dubokom sjećanju, budući da su četvrtak, petak i subota obilježeni u znaku dobrog provoda i muzike uživo. Iako je postala tradicija da je u redu ljetnih bašta i to u onoj srednjoj provod uvijek zagarantovan, ipak se uvijek iznova impresioniraju mnogobrojni posjetioci.

RandersNeroiGoca (1)Za dobru i kvalitetnu muziku uživo bili su zaduženi Nero i Goca koji su tri noći uspijevali oduševiti svakog pojedinca koji je posjetio Randers, a ispunjen objekat do posljednjeg mjesta sve tri noći pokazatelj je da su uspjeli u onome što im se dalo za zadatak. Valja istaći kako je Nero Delić, nekadašnji učesnik šoua ZMBT, ostvario prolaz u dalje takmičenje na ‘Zvezde Granda’ na nedavno održanoj audiciji u Sarajevu, te briljirao pred žirijem.

Pristupačnost cijena, pažljivo birani eventi i ugodno osoblje Randersa definitivno su recept za pravi uspjeh, a zadovoljni gosti koji se konstantno vraćaju pokazatelj su da ne treba mnogo razmišljati bilo da želite dobar i kvalitetan noćni provod ili da uživate u dnevnoj kafi sa prijateljima.

RandersNeroiGoca (2)

Podsjećamo, neprikosnoveni Nero i Goca zabavljat će vas u Randersu i naredni četvrtak (29. augusta), a o novim dešavanjima u najaktuelnijem objektu u gradu saznajte na našem portalu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE