RANDERS: Saša Malinović dobitnik putovanja i ulaznice za utakmicu BiH – Slovačka (FOTO)

RANDERS: Saša Malinović dobitnik putovanja i ulaznice za utakmicu BiH – Slovačka (FOTO)

DSC_0064

Večeras je u prepunom Caffe bar Randersu priređen nesvakidašnji provod uz muziku uživo za koju su bili zaduženi popularni Nero i Goca. Pored muzičkog dijela, ova večer obogaćena je i vrijednim nagradama partnera večeri, Karlovačkog piva, a cjelokupan program večeri pratio je i naš portal koji je vršio live prenos. Naime, zbog zavidnog poslovanja ovo ljeto vlasnik objekta Randers dobio je poklon putovanje i ulaznicu na utakmicu naše reprezentacije u Žilini, a koju je Randers odlučio pokloniti svojim gostima. 

photo
Saša Malinović dobitnik putovanja

Naime, besplatno putovanje i ulaznicu na stadio u Žilini na kojem će sretni dobitnik svjedočiti još jednoj pobjedni naše reprezentacije BiH osvojio je Saša Malinović. Saša Malinović će pored svoje ulaznice moći usrećiti još nekog, budući da je Randers bio ‘široke ruke’ te Saši dodijelio dviije karte za Žilin te dvije ulaznice na stadion.

Sretni dobitnik nije puno govorio o tome kako se osjeća nakon što je dobio nagradu, bez puno dvoumljenja, počastio je sve one koji su se zadesili u objektu te nam otkrio kako će na putovanje sa sobom voditi svoju djevojku.

Kako je to sve izgledalo u Randersu pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE