20210222153811 647670


AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

Elina Svitolina i Gael Monfils, najpoznatiji teniski par, raskinuli su svoju dvogodišnju vezu po okončanju Australijan opena.

Njih dvoje su u Australiju stigli kao par, poručili su  da će im biti veoma teško jedno bez drugog tokom karantina, zatim je Svitolina poslije mečeva slala ljubavne poruke Francuzu, da bi u nedjelju uslijedio šok.

“Odluka je bila nevjerovatno teška, jer i dalje osjećamo ljubav jedno prema drugom. Ali mi smo i dva najbolja pirjatelja koji su shvatili da je potrebno da uzmemo malo prostora i pomognemo jedno drugom da živimo najdosadnije i ispunjene živote što je više moguće”, stoji u zajedničkoj izjavi.

Svitolina je u Melburnu stigla do četvrtfinala i na posljednjoj WTA listi zauzima 5. poziciju. S druge strane, Francuz je takmičenje završio već na početku.

Ukrajinka, inače, važi za jednu od najatraktivnijih teniserki sa moćnom tetovažom na butini, a ono što se najviše vezuje za Svitolinu i njen seksipil jeste jedno erotsko fotografisanje koje je imala krajem 2017. godine.