Raskrinkana Kebina kćerka: Pogledajte čime se bavi u Americi

Nataša, kćerka Dragana Kojića Kebe je godinama u Americi i ne smije da izađe iz te zemlje.

Naime, ona već nekoliko godina boravi tamo, ali kako radi na “crno” kada bi napustila zemlju više nikada ne bi mogla da se u nju vrati. Ona trenutno pohađa Berkli univerzitet u Kaliforniji, a uporedo gradi i muziču karijeru.

– Nataši roditelji mnogo nedostaju i svaki put kada imaju mogućnosti i slobodnog vremena posjete je u Americi. Čak je nedavno njen rođeni brat dolazio ovdje i bio je jako oduševljen. Ona iznajmljuje stan, živi od toga što komponuje muziku za pojedine pjevače koji nemaju veliku karijeru. Nije joj lako jer nema podršku ni jednog člana porodice, pokušava da gradi svoju karijeru i uspjeh bez bilo čije pomoći. Ali sa druge strane, pošto je tamo otišla kao stipendista, ukoliko napusti zemlju u narednih deset godina, više nikada neće moći da se vrati u Ameriku

I dok su svi pomislili da se Kebina nasljednica bavi nekim sumnjivim poslom u Americi, on je riješio da stavi tačku na takve glasine i poručio svima sljedeće:

– Mojoj kćerki pokušavaju da nanesu bol, a mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja kćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista.

Espreso