RASPRAVA U “ZVEZDAMA GRANDA”: Popović nazvao Bosanca ludakom, a njegov odgovor je genijalan

7ec40001762007827ef15675b01460c46dd227c8 e1613317229845 750x392 1

Prvi takmičar predstavio se pjesmama “Ti mene ne voliš” i “Bre gidi džanum”, dok je druga otpjevala numeru “To mi nije trebalo”, ali pravi haos nastao je tokom izvođenja hita “Dama iz Londona” koji je razigrao sve u studiju.

Na kraju duela rezultat je bio izjednačen sa 5:5, što znači da oboje idu u baraž.

– Meni je Smiljan bio top. Vidi ga, on je kao neki veseli čovjek – prokomentarisala je Marija Šerifović, a Bosanac se složio i pozdravio Smiljanovog i njegovog zajedničkog prijatelja, što je “iznerviralo” Popovića.

-Jooj, joj,u šta si se pretvorio! Ja kad sam počinjao audicije za “Zvezde Granda”, nisam mogao ni da zamislim da će doći neki ludak koji će da pozdravlja cijelu bivšu Jugoslaviju. Gdje smo stigli sa “Zvezdama Granda”?- rekao je Saša, na šta je Bosanac odgovorio:

– Kako bi ti istjerao ovog ludaka da ti ne treba, ali ja ne bih o sebi tako. Ja sam ugledni član ove bande i držim do sebe.

Popović je zatim otkrio da je 2011. godine pozvao čuvenog kompozitora da dođe u žiri, da je bio arogantan, čak se i posvađao sa Vericom Šerifović, usljed čega je njoj skočio pritisak.

– Zato ga ja čekam ovdje, doći će kad tad – našalila se Marija, a Popović je dodao da se šalio i da je sa Bosančevim dolaskom dobio mnogo.

– Hoće li dobiti sat? -pitala je Bekuta, ali se direktor “Grand produkcije” samo nasmijao.

Nakon priče o Bosancu, žiri se vratio na komentarisanje takmičara.

-Sve je to lijepo, dala sam ti glas, ali nije bilo za šesticu – rekla je Viki za Smiljana, dok je Anđelu dodala da je ovo bilo njeno najbolje izdanje do sad. Đorđe David priznao je da je slab na takmičarku iz Nikšića, a njena mentorka rekla je da je jako ponosna na nju.