RASTANAK: Vaga okrivljuje, Rak tuguje, a Škorpion se osvećuje

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Rastanak nikome ne pada lako, no dok se jedni koncetiraju na izbacivanje bijesa, drugi glume da je sve O.K, a treći prepuštaju tuzi. Otkrijte ko je ko u Zodijaku?!

Ovan
Ako je on taj koji prekida ili traži razvod, Ovan je na čistu s odnosom i to ne čini kao blef, već naprosto ne vidi drugi izlaz ili već ima rezervno rješenje. Može se sažaliti na tuđe suze, no samo privremeno. Ako je on taj koji je ostavljen, njegov je ego povrijeđen do neba i može raditi skandale. Oni će se sa svime suočiti i umjesto tuge iskazivati bijes – pa je rastanak s njima materijalno jednostavan, no emotivno nikako – mogu vam pretvoriti život u pakao ako požele.

Bik
Pripadnici ovog znaka jako se vežu za ljude, pa im u svakom slučaju rastanak s dugogodišnjim partnerom teško pada. Ako su oni ti koji su ostavljeni, duboko će patiti, analizirati sve i razmišljati, ali i stoički prihvatiti – oni ne žele moliti. Jednako tako, ako su oni ti koji ostavljaju, u startu znajte da su čvrsto odlučili i da povratka na staro nema. Svoju lukavost će iskazati u tome što će se pobrinuti da financijski bolje prođu. Također, iako je veza gotova, Bik neće imati ništa protiv povremenog seksa s bivšim/om.

Blizanci
Želite li prekinuti s pripadnikom ovog znaka, samo postanite dosadni, nemojte pričati i oni će sami otići. Ako im to predstavite tako da više nisu dovoljno dobri za vas, oni to neće moći prožvakati – jer njih svi vole. Mogu vas zvati usred noći, stalno tražiti objašnjenja… Ako su oni ti koji ostavljaju, to rade prefrigano i planski – malo po malo zapostavljaju partnera, dovode ga u situaciju da je kriv za nešto itd. S razvodom ne rade probleme, brzinski pristaju na sve samo da se riješe tog tereta.

Rak
Rastanci najteže padaju Raku jer je upravo on sklon nostalgiji, nevažno tko ga inicira. Ako je on taj koji je ostavljen, zaboravit će sve loše iz odnosa i nadati se povratku na staru, jer se naprosto ne može nositi s osjećajem gubitka. Nakon što to prođe, u stanju je mrziti bivšeg partnera svim silama. Ako je on taj koji ostavlja, lako ih je poljuljati – upravo zbog melankolične strane. Obično si tada u nedogled ponavljaju sve ružno što je partner napravio da bi se ohrabrili.

Lav
Dominantan osjećaj kod Lavova nakon što su ostavljeni je šok i nevjerica – pa zar je moguće da netko njih tako divne želi ostaviti? Svim silama će se potruditi partneru da nikad neće naći nekog poput njih i mislit će o njima da su ludi. Osveta je lako moguća – a nju će pomno planirati. Također, brzo traže nekoga da opet dobiju osjećaj vrijednosti. Ako oni ostavljaju, presjeći će sve veze, osim ako je riječ o rastavi s djecom – trudit će se biti civilizirani, ali i vječito dokazivati da su oni bolji roditelj.

Djevica
Bilo da su oni ti koji su ostavljeni ili se njih ostavlja, pripadnici ovog znaka zazirat će od drama i svojski se potruditi da rastanak bude civiliziran. Ostavlja li se njih, na lice će staviti ledenu masku i ponašati se kao da se to njih uopće ne tiče, što je dijelom i istina – ignoriranje je njihova taktika sve dok bol ne postane podnošljivija. Zaokupit će se drugim stvarima. Ako oni ostavljaju, trudit će se objasniti uzroke, a bit će i previše empatični pa će druga strana misliti da ima nade za pomirenje, dok je zapravo nema.

Vaga
Na prvi pogled pripadnici ovog znaka se odlično nose s prekidom. Obično sami situaciju analiziraju mjesecima iz svih mogućih kuteva prije nego se odluče na konačan rez, daju nebrojeno prilika i postanu posve sigurni u odluku ako su oni ti koji ostavljaju. Osim ako ih netko nije jako povrijedio, ostavljaju mogućnost prijateljstva nakon. Ako su oni ti koji su ostavljeni, što je rijetko, nikad neće pokazati drugoj strani koliko ih to boli te glume do kraja. U rastavi će se pobrinuti da “prođu bolje” financijski.

Škorpion
Bez obzira koliko pripadnici ovog znaka prekide ne doživljavaju dramatično kod drugih ljudi, oni se sami rijetko vežu pa je svaki prekid za njih na određen način i prekid s jednom vrstom života. Skloni su dugo biti u nezadovoljavajućem odnosu te se tješiti “sa strane”, a inicirat će rastanak samo ako se dogodi nešto preko čega nikako ne mogu prijeći. Ako se njih ostavlja, postaju opsesivni, ljubomorni, nizaju udvarače da bi izazvali ljubomoru. S njima je razvod rijetko dostojanstven.

Strijelac
Pripadnik ovog znaka ima onaj ljudski pristup rastancima, pa ako se odluče na prekid, teže će im pasti gubitak prijatelja u toj osobi nego ljubavnika. Prekidaju ako se osjećaju sputano, ograničeno ili imaju osjećaj da ih se ne cijeni. Ako su oni ti koji su ostavljeni – plaču, piju i brzinski traže utjehu, oni vjeruju kako samo nova ljubav može izbrisati staru iz sjećanja. U razvodu su većinom pravedni, osobito ako su djeca u pitanju čija im je dobrobit na prvom mjestu.

Jarac
Jarci nisu tipovi za avanture, pa rastanke doživljavaju vrlo traumatično. Ako su oni ostavljeni, treba im dugo da poslože prioritete i započnu novi život. U tome im pomaže ljutnja na partnera, a najlakše će im biti ako čuju nešto neprostivo – primjerice da ih je partner ostavio ili već našao nekog novog. To im daje motiva da dokažu koliko su snažni i kreću dalje. Ako oni ostavljaju, to čine argumentirano i kao da traže odobrenje druge strane. U razvodu su korektni, no nema šanse da ih preveslate.

Vodenjak
Pripadnici ovog znaka negiraju činjenicu da se rastanak dogodio – oni se ne žele suočavati odmah sa svime time. Ako su oni ti koji ostavljaju, tada su sebe uvjerili kako će im definitvno biti bolje bez druge strane koju će potpuno ocrniti da bi im bilo lakše. Ako se njih ostavlja – opet čine to isto. Lijek su im provodi, prijatelji, stalni izlasci i zaokupljenost, no tuga im nakon par mjeseci dolazi i tada se osamljuju. U razvodu se ponašaju kao da ih ništa ne zanima, odnosno do zadnjeg misle da to nije to.

Ribe
Emotivni pripadnici ovog znaka uvjerljivo najteže podnose prekid, no i njihova je prednost u tome što si dopuste sve te emocije pa ih i prije “prerade”. Ako su ostavljeni, zubima i nogama će se boriti da spase odnos, ukažu na njegove dobre strane i nadati se. Te nade mogu potrajati dugo, sve dok se jedno jutro ne probude i shvate da su sasvim u redu i sretni. Ako oni ostavljaju, to najčešće čine ako su se zaljubili u nekog drugog. U rastavama su emotivni i inzistiraju da se održi osjećaj obitelji zbog djece.