Portal 072info

RAT ZVIJEZDA U JELAHU: Bosanskohercegovačke zvijezde najavljuju spektakl!

Mjesto Jelah, udaljeno nekoliko kilometara od Tešnja, ljubiteljima izvanrednog provoda već dugo vremena pruža nezaboravne koncerte i nastupe najboljih i najpopularnijih pjevača kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz susjedne Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a ono što sve one koji vole dobru atmosferu i uživaju u muzici očekuje u ovom gradu 28. decembra, jeste pravi muzički rat i spktakl.

U popularnom objektu “Gold Lady” u samom centru Jelaha, koji je već od svog svečanog otvorenja postao popularan po jednoj od najboljih destinacija za izvanrednu zabavu, u ponedjeljak, 28. decembra očekuje vas dupli koncert dvije najbolje zvijezde naše zemlje i to Amara Jašarspahića Gileta i popularnog Semira Jahića.

Pored luksuzno opremljenog enterijera, ljubaznog osoblja i promotivnih cijena pića, sam ambijent ove večeri organizatori su upotpunili i slobodnim ulazom, te tako svi koji uživaju u izvedbama ova dva popularna bosanskohercegovačka vokala, pozvani su da zajedno isprate 2015. godinu, te da je svi tim povodom pamte po neviđenom spektaklu koji se očekuje u ovom popularnom ugostiteljskom objektu u centru Jelaha.

Važno je naglasiti, da se u ugostiteljskom objektu, koji je 50 metara udaljen od Gold Lady-a istu noć održava i nastup jednog od najpopularnijih srbijanskih pjevača, Ace Lukasa, koji je vlasnik velikih hitova već dugo niz godina, a čiji ulaz iznosi 15,00 KM.

Nakon ova dva velika spektakla koje očekuje publiku sa nestrpljenjem, vidjet ćemo da li će Aca Lukas doživjeti ono što se desilo u Sanskom Mostu, na noć kada je nekoliko hiljada posjetitelja prisustvovalo koncertu Nihada Fetića Hakale, te napunilo diskoteku do posljednjeg mjesta? 

Vidimo se u Jelahu u ponedjeljak 28. decembra, te da zajedno ispratimo 2015. godinu, a svima međusobno poželimo sve najbolje u novoj 2016. godini.

Podijelite članak