Portal 072info

Razmišljate o vezi s razvedenim muškarcem? Evo na šta trebate paziti

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ne treba vam neko ko je još uvijek emotivno nestabilan i ima strah od veza… Kada razmišljate o vezi s razvedenim muškarcem, ne smijete brzati.

U vezu s takvim muškarcem treba ući malo opreznije. Saznajte koliko je vremena prošlo otkako se razveo. Ovo će vam pružiti uvid u to što je radio s drugim ženama i koliko ih je imao nakon razvoda.

Također, pomoći će vam da shvatite jeste li mu samo usputna afera ili je zaista emotivno spreman biti u vezi s drugima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovo je zapravo i nepotrebno reći, ali jako je važno da znate zašto se razveo. Možda vam neće tako lako otkriti, ali objasnite mu da ne želite biti s njim u ozbiljnoj vezi dok vam to ne podijeli. Provjerite preko prijatelja je li njegova priča točna.

Promatrajte ga, kako se ophodi prema vama, kako reagira na neka vaša pitanja i postupke. Jer, ako uletite u vezu s muškarcem koji još uvijek nije prebolio razvod, vama će biti još gore. Ne treba vam netko tko je još uvijek emotivno nestabilan i ima strah od veza.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

To vam možda ne izgleda kao nešto bitno u početku, ali kako budete išli ka ozbiljnoj vezi, njegov odnos s bivšom može utjecati na vas. Jesi li i dalje ljuti jedno na drugo, ili su nastavili svoje živote? Je li i dalje u kontaktu s njom, a ako je, primjećujete li je li emotivno vezan za nju?

Vrlo je moguće da on želi biti u vezi s vama samo kako bi brže prebolio razvod. Ovo nije odličan razlog i svakako nije fer prema vama. Ako vam se zaista sviđa, onda budite pažljivi i obratite pažnju na to što točno hoće od veze s vama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME