REAKCIJE: Najoštrije osuđujemo prijetnje od grupe “Grupa podrške Fuadu Kasumoviću”

Podijelite vijest

Grupa podrške gospodinu Gradonačelniku Fuadu Kasumoviću: Najoštrije osuđujemo prijetnje od grupe pod nazivom “Grupa podrške Fuadu Kasumoviću”

Povodom videosadržaja kojeg je objavio Ramo Isak, predsjednik A-SDA ZDK, članovi grupe „PODRŠKA FUADU KASUMOVIĆU“ se ograđuju od uvreda ili kleveta koje su određena lica iz druge grupe, prema Isakovim navidima pisala protiv njega.

Kao što većina građana zna, samo je ova grupa prava, dok je napravljena druga Crvene boje gdje je, također, malim slovima napisano ime “Grupa podrške Fuadu Kasumoviću“.

ČITAJ JOŠ:  Zbog predizbornih aktivnosti u ZDK studentima zabranjen oktobarski rok?

Također, mi kao prava grupa najoštrije osuđujemo i preporučujemo i drugim političkim subjektima da povremeno pročiste svoje vlastite redove jer bez zdravih političkih partija ne može biti niti zdravog demokratskog društva.

Grupa „PODRŠKA FUADU KASUMOVIĆU“ nastavlja svojim putem borbe za Grad i građansku ideju, i u toj borbi se nećemo libiti da se, na prvom mjestu, obračunamo sa svakom osobom iz vlastitih redova koja interese grada Zenice i građana pokuša da podredi ličnim i neprihvatljivim interesnima. Također se ograđujemo i od “CARSIJE ZENICA”.


Podijelite vijest