Portal 072info

REALTY NA OBN TV: Brendon ulazi u Hotel Maldivi

Naime, publika koja prati rijaliti”Maldivi” će uskoro imati prilike da u ovom luksuznom komplesku vidi i Branislava Radonjića, koji je poznatiji kao Brendon.

On je potpisao ugovor za ulazak u reality a pitanje je dana kada će ući. Poznajući Brendoda koji je spreman na sve zbog popularnosti i za dobru cifricu nema sumnje da će konačno otkriti svoje pravo lice. Naime šuška se da Brandon voli i dečke a u Maldivima je i bivši dečko popularnog pjevača koji je spreman na osvetu. Kombinacija njih dvojice  garacija je da ve ovo ljeo biti itekako toplo,

Ulazak Nikolasa u aktuelnu ekipu stanara luksuznog kompleksa napravilo je potpunu pometnju, ali sigurno da nisu očekivati da će doći do nasilja.

Međutim, nažalost i to se dogodilo.

Nikolas je po svom dobro oprobanom receptu provocirao učesnike i vrijeđao ih, a na njegovoj tapeti su se uglavnom našle ženske učesnice showa, što je u jednom momentu do te mere izludilo Jovanu Tomić Matoru, pa nije mogla da se iskotroliše i fizički je nasrnula na njega.

Matora je počela da ga udara, da ga vuče za glavu i obara sa stolice, pa je moralo da reaguje i obezbjeđenje, koje je udaljilo od Nikolasa.

Ubrzo je menadžment saopštio da se zbog ovakvog ponašanja kažnjava diskvalifikacijom iz realityja i da joj oduzimaju 3000 evra od honorara.

Hotel Maldive u programu OBN TV  možete pratiti svaki dan u 16:00, 19:15, 22:00h

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box